Skocz do zawartości

Porównywarka ubezpieczeń

jahol

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

chciałbym uruchomić stronę oferującą zakup ubezpieczenia przez internet.

Na początek skromnie - strona w WP z narzędziami oferowanymi przez systemy partnerskie.

Pytanie do Was: jakie systemy polecacie? Zależy mi na jakiś ciekawych kreacjach typu kalkulator składki który można wgrać na stronę.

O ile w przypadku chwilówek i kredytów jest tego dużo to jeśli chodzi o ubezpieczenia nie znalazłem nic ciekawego.

Będę wdzięczny za pomoc.

Pozdrawiam

8 godzin temu, jahol napisał:

z narzędziami oferowanymi przez systemy partnerskie.

Pytaj ich....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

i 20 tys na SEO i drugie tyle na SEM ;) ... miesięcznie :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Śmiem twierdzić z tego co piszesz że nie warto abyś poświęcał na to czas. Stracisz tylko, jak niekoniecznie $ to swój czas.Na tym się zarabiało ok 10 lat temu bez większych inwestycji.

Teraz kwoty o których napisał @zgred to są zdecydowanie za małe aby sensownie wbić się w rynek i to bez gwarancji powodzenia.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Przypomina mi się wypowiedz polityka jak Polacy pierwszy raz jechali na misję do Iraku - "są przygotowani mają paszporty" ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Jestem świadomy kosztów marketingu internetowego gdyż pracuję w nim od kilku lat, również dla porównywarek ubezpieczeń. Swój projekt chciałbym promować jednak trochę inaczej i z racji że jest to swego rodzaju eksperyment nie nie planuję na początek dużego budżetu.

Ponawiam więc pytanie: jakie komponenty i narzędzia oferowane przez systemy partnerskie polecacie do zbudowania strony oferującej ubezpieczenia.

Najbardziej zależało by mi na kalkulatorach oc, turystycznego i na życie lecz nigdzie nie potrafię takiego znaleźć.

Pozdrawiam

2 godziny temu, jahol napisał:

Ponawiam więc pytanie: jakie komponenty i narzędzia oferowane przez systemy partnerskie polecacie do zbudowania strony oferującej ubezpieczenia.

Więc ponawiam odpowiedź - PYTAJ wydawców systemów jakie komponenty oferują i wybierz odpowiedni dla Ciebie.

2 godziny temu, jahol napisał:

Swój projekt chciałbym promować jednak trochę inaczej

Podobnie jak Chuck Norris, który zrobił "wszytki pompki"  nic nowego w tym temacie nie wymyślisz, ale rób jak uważasz ... 

Piszesz, że masz pomysł jednocześnie szukasz rozwiań które mają wszyscy. 

Piszesz, że masz doświadczenie w ubezpieczenie jednocześnie pytasz o podstawy, które masz dostępne po zalogowaniu się do programu partnerskiego. 

Sugestia, zacznij i sprawdzaj co działa. Nikt nie wyłoży Ci gotowego pomysłu na biznes, bo takiego nie ma. 

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

4 godziny temu, jahol napisał:

Finan, faktycznie superpolisa.pl ma coś czego szukam, dzięki.

Nie ma za co dziękować.Pracowałem w tej branży lata temu i wiem że nie zarobisz teraz. Tym bardziej jak nie potrafisz znaleźć.

Ale życzę powodzenia..

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności