Skocz do zawartości

Prosze o podpowiedz co robie zle

michaub

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Prowadze serwis www.muzyczna.pl.

Przez kilka miesiecy serwis pojawial sie wysoko w google'owych wynikach wyszukiwania dla hasla "teledyski". Zdarzalo sie nawet na 4-5 miejscu.

Ostatnio jednak bladzi gdzie pomiedzy 20 a 30 miejscem.

Jezeli ktos ma chwile czasu i bedzie tak dobry i mi podpowie co robie zle lub jak moglbym to zmienic to bede bardzo bardzo wdzieczny.

Pozdrawiam,

Michal

teksty piosenek, teledyski Muzyczna.pl

z takim anchorem daleko nie zajedziesz to raz a dwa ile masz linków ??

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Łojezu, tyle topiców było o anchorach, tyle było nie o anchorach, a były w nich informacje o anchorach, ze czasami szlag człowieka trafia, że komuś nie chce się czytać czegoś o czym była mowa wczoraj (wcale nie trzeba używać szukajki, tylko posprawdzać fora).

//edit

elpav w tym anchorze chodziło o niepotrzebny składnik 'muzyczna.pl'

I na prawdę wiedza o formułowaniu anchorów jest tak podstawowa, że na prawdę warto poświęcić nawet kilka godzin, żeby poszukać na forum WSZYSTKIEGO co jest na ich temat napisane.

Anchortext kamieniem węgielnym pozycjonowania

:)

sebcio80 tylko, że na silne obsadzone słowa a , b , c, d takim linkowaniem na TOP nie wjedziesz bo aby tak było musiałbyś mieć tak na oko od 8 do 10 razy wiecej linków mocniejszych od proporcjonalnie linkowanej witryny na osobne anchory a , b , c , d

i więcej nie chce mi sie juz pisać w tym topicu bo ręce i nodzy opadają :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

to ze ten anchor jest zle skonstruowany.

Nie napisalem dokladnie ze chodzi o wywalenie muzyczna.pl, ale tego mozna sie bylo domyslic.

I teraz wiadomo, ze po wywaleniu tego, moc anchora wzrosnie, nie wazne czy bedzie to 'teksty piosenek, teledyski' czy 'teksty piosenek' i 'teledyski' osobno.

Ale no, ja sie nie chce klocic, dopuszczam mozliwosc ze nie wyrazilem sie dosc precyzyjnie, zdarza mi sie :)

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności