Skocz do zawartości

Jakie kożyści niesie katalog bez linków zwrotnych

Iguana

Rekomendowane odpowiedzi

Czytałem co to jest zaplecze ale tak się zastanawiałem że takie zaplecze nie jest zabardzo wartościowe bo ma nieduży PR(jeżeli się go nie wypozycjionuje) to nie lepiej zrobić jakąć skromną ale tematyczną stronkę -zawsze większe prawdopodobieństwo że ktoś będzie do niej linkował i podniesie jej wartość?

"to nie ktos ma linkować do Twojego zaplecza, tylko Ty, nie musisz go wcale pozycjonować, ważne zeby było dobrze podlinkowane"

Sory ale nie do końca kumam, bo jeżeli ktoś będzie linkował do mojego zaplecze to będzie podlinkowane( nie piszę już o tym że mogę się postarać o zewnętrzne dodatkowe linki bo to oczywiste ). Wiem że prawdopodobnie chodziło ci o to że to ja mam linkować z zaplecza. Ciekawy jestem czy np. dobre wewnętrzne linkowanie może już coś dać i do jakiego PR można się podciągnąć wewnętrznym linkowaniem żeby link z tego zaplecza do właściwej strony był coś wart.

A jak coś to czy link wewnętrzny np. w stopce powinien wyglądać tak:

<a href="pełny adres strony głównej" title="fraza">Jakieś tam słowo</a>

czyli czy z wszystkich podstron linkować na główną.

Sory że tak marudzę no ale ..... ;) . Pozdro...

Przecież napisałem że linki zewnętrzne są oczywiste , ja spróbuję działać na może średnio popularnych ale tematycznych stronkach w ramach zaplecza( jakoś nie kumam jaka przewaga jest katalogów nad nawet prostymi stronkami tematycznymi a wręcz z tego co przeczytałem narazie na tym forum to wręcz katalogi są w gorszej sytuacji ponieważ linki wychodzące osłabiają moc tej strony-chodzi mi oczywiście o korzyści dla właściciela takiej stronki wchodzącej w skład zaplecza)

p.s "Covi" co do anchorów to gdzieś tutaj na forum czytałem że powinno się zmieniać czasami tak żeby naruralnie to wydlądało dla wyszukiwarek?

co do linkowania to pamientaj, ze 2 linki prowadzace do tej samej strony (z roznymi anhorami) sie znosza , traca moc

dokładnie - bzdura

w paru testach otrzymałem lepszy wynik umieszczając na stronie dwa lniki z anchorami

slowopozycjonowane jakiesslowo

inneslowo slowopozycjonowane

przy pozycjonowaniu na slowopozycjonowane

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

ups jesli tak to przepraszam,

chodzilo mi o linkowanie zewnetrzne, z zaplecza do pozycjonowanej strony,

cos mi sie takiego o uszy obilo, sprawdzcie:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?s...6ci+bia%B3ystok

może źle sformułowałem odpowiedź, chodziło mi bardziej ze maja takie samo działanie jak jeden :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności