Skocz do zawartości

[PROJEKT] Chmura Proxy PL

Rekomendowane odpowiedzi

Hej seoki!
Mamy możliwość zorganizowania adresów IP pod proxy, które będą pochodziły fizycznie z całej Polski. Adresy miałyby geolokalizację z różnych miast np. Warszawa, Poznań, Szczecin, Olsztyn itp.

Ruch z proxy będzie przemieszany z naturalnym ruchem użytkowników internetu. Nie będę teraz zdradzał technicznych rozwiązań ale takie proxy będą na 100% mniej podatne na bany ze strony Google, a do tego będzie można wybrać konkretne miasto, z którego będą do Goolge wysyłane zapytania o pozycje.

Ponieważ przedsięwzięcie jest dość kosztowne musimy mieć pewność, że znajdziemy odbiorców tej usługi, którzy pokryją koszty jej utrzymania na starcie. W tym celu została stworzona grupa na FB. Jeżeli macie jakieś propozycje odnośnie funkcjonalności takiej Chmury Proxy to zapraszam do grupy.

Zapraszam do współpracy również firmy, które zawodowo zajmują się odpytywaniem Google o pozycje. Przy hurtowym odpytywaniu Google dobre rabaty.

Cena usługi nie będzie znacząco odbiegała od normalnej ceny za proxy.

Zainteresowanych, którzy posiadają FB zapraszam do prywatnej grupy

Pogadamy i zobaczymy czy te przedsięwzięcie ma sens...

Hosting dla SEO -> https://www.seolite.pl

FB nie mam wiec powiem w tym miejscu ma to jak najbardziej sens nie tylko pod odpytywanie Google. Również pod hurtowe zakładanie kont Google, rozwiązywanie Recaptcha2, nabijanie wyświetleń, komentarze na YT, inne . Wszytko zależy od ceny ja obecnie korzystam z z mobilnych proxy. Będzie dobra cena będę kupować dużo i hurtowo :D Ale powtórzę jeszcze raz głownie jeśli cena będzie pasować.

24 minuty temu, MaxPan napisał:

FB nie mam wiec powiem w tym miejscu ma to jak najbardziej sens nie tylko pod odpytywanie Google. Również pod hurtowe zakładanie kont Google, rozwiązywanie Recaptcha2, nabijanie wyświetleń, komentarze na YT, inne . Wszytko zależy od ceny ja obecnie korzystam z z mobilnych proxy. Będzie dobra cena będę kupować dużo i hurtowo :D Ale powtórzę jeszcze raz głownie jeśli cena będzie pasować.

MaxPan tylko cena sie liczy?

Hosting dla SEO -> https://www.seolite.pl

Nie wiem jak u innych u mnie proxy to zero jedynkowa opcja działają/nie działają wiec co może skłonić do kupowania? Cena

Oczywiście to z grubsza schemat, ma znacznie szybkość ( nie kluczowe), historia, inne. Wiele osób korzysta z proxy do wielu celów. Dla mnie 200 gorszych, tańszych proxy to lepsza oferta od 50 lepszych ale droższych. Pewne działania musza kalkulować się i droższe proxy mogą w innym modelu nie sprawdzać się. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności