Skocz do zawartości

Jak przerobić qlweba, aby był bardziej seo

jarkoman

Rekomendowane odpowiedzi

Powiedzmy, że mam taki rozkład:

Strona Główna / Budownictwo / Adaptacje wnętrz

i domyślnie w takim qlwebie jest link do szczegółów, a anchory to linki do strony, a ja chciałbym, aby te anchory też przekazywały się do szczegółów.

A więc jak to zrobić?

Witam!

podłaczę się pod ten temat bo wydaje mi się, że mój pomysł jest zbliżony do tematu

wymyśliłem sobie, że jeśli w katalogu w nagłowkach zamiast tradycyjnego <p> umieścić

<hx> to takie podstrony byłyby "bardziej seo" ;-)

ale zastanawiam się nad tym, w którym miejscu takie <hx> dałoby najlepszego kopa

intuicyjnie myślę że w szczegółach?

co o tym myślicie?

"Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"
1% dla Antka

Ania M.

hmm <hx> - pierwszy raz słyszę o takim znaczniku.

No więc niech może jakiś ekspert się wypowie, bo wg. mnie nie ma różnicy, ale się nie znam...

Nie znasz się ;)

Katalogi stron kdir i free web directory only english please!!! : system wymiany linków - Czyli zostań moim referralem w link vault

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności