Skocz do zawartości

[hosting] Proste.pl

maglev

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki :lol: Szukałem w serwerach dedykowanych "ręcznie". Natomiast wyszukiwarka nie znalazła ( na frazy iq.pl. www.iq.pl czy iq ) :

Szukasz: iq.pl

Niestety, wyszukiwanie nie zwróciło żadnych wyników.

Popularny wpis na php devblog: mod rewrite. Ranking systemów, czyli wybierz darmowy cms.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Tobi może dlatego, że nie szukają klientów którzy chcieli by najwięcej w najniższym pakiecie?

Aby fanatycy "by przemo" nie kupowali najtańszego konta (tłumacząc, że szkoda im pieniędzy... a wymagają jakby kupili dedyka).

Zresztą rynek i czas pokazuje co sie dzieje z hostingami które ofertują max wszystkiego za pare złotych rocznie.

Pzdr.

Mucha siedząca na kupie końskiego nawozu, może sprawiać wrażenie szczęliwej

Tani Hosting & Hosting - polecam z czystym sumieniem :) ^^ Żadnej ściemy i krętactwa ^^

• 2 miesiące temu...
..... safe mode :/

Zobacz pkt 5 w pomocy na proste.pl, żeby nie było niedomówień.

faktycznie czasem safe_mode moze przeszkadzac w instalacji niektorych skryptow, szczegolnie osobom z mniejszym doswiadczeniem, lecz myslimy jak ten problem rozwiazac, byc moze podstawimy inny serwer z wylaczonym safe_mode, lecz na razie to jeszcze kwestia przemyslen, w kazdym razie myslimy jak ten problem ograniczyc/zlikwidowac...

• 2 tygodnie później...

No dobra, od mojej przesiadki na proste.pl minęły już prawie 3 miesiące, więc napiszę parę słów o tym jak się sprawuje.

Krótko mówiąc: sprawuje się świetnie. Do poprzedniego mojego hostingu (i365) nawet nie ma co porównywać - żadnych przykrych awarii, bez względu na porę dnia, czy nocy wszystko działa, panel jest szybki - na prawdę nie ma na co narzekać. Jak na moje potrzeby - pełna satysfakcja - chciałem się czegoś na siłę przyczepić, ale zwyczajnie nie ma czego - na prosty serwis - rewelacja. Dla porównania - mam jeszcze konto na strefa.pl - też nie narzekam - bezawaryjne, szybkie, ale przy odświeżaniu strony widać jednak przewagę proste.pl - sekunda, a 2-3 sekundy to niby niewielka różnica (podobna, niewielka złożoność skryptu), ale jednak odczuwalna i tylko dobrze świadczy o hostingu. Panel też strefa ma wolniejszy (choć nie można powiedzieć, że wolny). Brakuje mi tylko jednej rzeczy, która ma Strefa - czytelnego zestawienia ostatnich 200 wizyt - przy niewielkim ruchu dobrze się to czyta, można łatwo wyśledzić nowe referery :D. Ale i bez tego proste.pl to świetny hosting, przynajmniej dla tych, co mają niewielkie potrzeby odnośnie transferu/pojemności, a oczekują stabilnego i szybkiego działania.

Brak możliwości połączeń z zewnątrz do bazy to IMHO dyskwalifikacja dla hostingu...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 2 tygodnie później...
No właśnie dlatego zrezygnowałem z tych serwerów, a szkoda, bo oferta warta uwagi.... podejrzewam że wiele osób rezygnuje z tego powodu, może warto było by jednak wprowadzić taką możliwość?

Taka sytuacja jest zgodna z polityka bezpiecznstwa naszej firmy. Niestety nie ma rozwiazan, ktore beda satyfackjonowac wszystkich.

Niemnie jednak dziekujemy za sugestie. Co bedzie mozliwe postarmy sie realizowac.

Korzystajac z okazji informuje, ze na Proste.pl wystartowala nowa Promocja.

Generalnie jest nieco drozej, ale zostaly powiekszone wszystkie konta i wzrosl znacząco miesieczny transfer.

Pozdrawiam

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności