Skocz do zawartości

czy wszytsko jest dobrze z moja stronka?

kupserwis_pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zastanawiam sie czy wszystko jest dobrze z moja stronka www.kupserwis.pl zgłosiłem ja do google zroniłem mape strony i tez ja zgłosiłem w google webmaster pisze ze wszysko ok ale mam zaledwie zaindexowana 2 strony !! a mam ich wiecej stronka ma 1miesica a o linkach o nie gadam zgłaszam do katalogów a jak sprzawdzam "link:www.kupserwis.pl" jest 0 pomózcie co zle robie jak moge ja wypromowac

i jeszcze przy okazji sprwadzcie czy mam dobre meta tagi

<head>

<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=ISO-8859-2" >

<meta name="description" content="Najwiekszy serwis z darmowymi ofertami kupna i sprzedaży stron i serwisów www. Kup i sprzedaj twój serwis lub strone www" >

<meta name="keywords" content="giełda stron www , ogłoszenia , darmowe, za darmo ,kup, sprzedaj, strone www, serwis www, serwisy, strony, www , oferty , e-biznes, kupie, sprzedam ,internetowe strony, baza ogłoszeń, top, ogloszenie, gielda, serwisy, kupić, komis, najwiekszy" >

<meta http-equiv="content-language" content="pl" >

<meta name="robots" content="ALL" >

<link rel="STYLESHEET" type="text/css" href="./include/styl.css" >

<title>Kup, sprzedaj serwis strone www | Darmowa giełda stron www | Oferty kupna i sprzedaży serwisów www</title>

</head>

czy keywords nie jest ich za duzo i w title??? dzieki za odpowiedz

www.kupserwis.pl - Giełda stron wwww. Kup, sprzedaj swoją strone www za darmo!

Witam

Zastanawiam sie czy wszystko jest dobrze z moja stronka www.kupserwis.pl zgłosiłem ja do google zroniłem mape strony i tez ja zgłosiłem w google webmaster pisze ze wszysko ok ale mam zaledwie zaindexowana 2 strony !! a mam ich wiecej stronka ma 1miesica a o linkach o nie gadam zgłaszam do katalogów a jak sprzawdzam "link:www.kupserwis.pl" jest 0 pomózcie co zle robie jak moge ja wypromowac

Po pierwsze masz zaindeksowanych nie 2 a 26 podstron, po drugie bylo milion razy na forum ze polecenie link w google nie pokazuje wszystkich linkow - sprawdzaj w msn i yahoo, po trzecie poczytaj o wide linkach i jaki maja wplyw na indeksowanie, po czwarte poczytaj forum ;)

12 dni pozycjonujesz dostałeś juz odpowiedź. Pozycjonowanie to żmudny, powolny proces.

Poczytaj forum dla początkujących przed następnymi pytaniami. Szczególnie jak ktoś ci już odpowiadał to nie pytaj drugi raz.

Pozdrawiam

Bartek

Setia.pl - seo, marketing, optymalizacja, pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach

Telefonia internetowa MyFon.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności