Skocz do zawartości

http://www.przebudzenie.net

Nazcain

Rekomendowane odpowiedzi

Nie pasuje mi

1) https://www.przebudzenie.net/gfx/i/new.gif przy newsach

2) <meta name="keywords" content="przebudzenie, aktualne, najnowsze" /> -> nie znam nikogo kto wpisze w googla "aktualne przebudzenie"

3) za dlugie tytuly watkow z forum wychodza poza sekcje "Na forum"

4) dopasowalbym kolorostyke forum do ladnych kolorow strony. Powiem ze strona jest "uspokajająca"

Nie wczytywalem sie ale czy ta strona to jakies new age ?

Lifein,

1) Kwestia gustu...

2) To podstrona najnowszego numeru e-zina. Jakie Ty byś tam umieścił keywords? ;)

3) Sprawdzałem pod wieloma przeglądarkami i nic nie wychodzi poza tą sekcję, dziwne. Czego używasz?

4) Forum to już inna sprawa. :) Ale racja - będzie nowe, z kolorystyką strony.

Nie nazwałbym tego New Age, chociaż z pozoru tematyka może się taka wydawać i być może nawet da się to tak zakwalifikować. :)

Maćko, dzięki za ocenę. Tak, to własny system. Choć może nie do końca CMS - część administracyjna jeszcze się pisze. :)

2) To podstrona najnowszego numeru e-zina. Jakie Ty byś tam umieścił keywords? :)

zgodne z tematyka strony a nie odnoszace sie do tego ze jest nowy numer

3) Sprawdzałem pod wieloma przeglądarkami i nic nie wychodzi poza tą sekcję, dziwne. Czego używasz?

FireFox 1.5

4) Nie nazwałbym tego New Age, chociaż z pozoru tematyka może się taka wydawać i być może nawet da się to tak zakwalifikować. :)

Jak doszedlem do arta o "zyciu wewnetrznym" balem sie dalej czytac...

2) To podstrona najnowszego numeru e-zina. Jakie Ty byś tam umieścił keywords?

zgodne z tematyka strony a nie odnoszace sie do tego ze jest nowy numer

Z uwagi na to, że content tej podstrony będzie się zmieniać w czasie, nie opłaca się pozycjonować ją na różne tematyczne keywords, tym bardziej, że cała reszta serwisu doskonale wypozycjonuje się na interesujące frazy. To podstrona najnowszego numeru, zatem takie wybrałem keywords. To zresztą jest bardzo nieważny szczegół. :)

FireFox 1.5

Innym osobom działa ok, nic nie wyjeżdża. Dziwna sprawa.
Jak doszedlem do arta o "zyciu wewnetrznym" balem sie dalej czytac...
Ups, zapomniałem dodać, że nie chodzi mi o merytoryczną ocenę serwisu... :blink:

Dzięki za opinie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności