Skocz do zawartości

skrypt ogłoszeń szukam

berst

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Poszukuję skryptu ogłoszeń (oczywiście płatny), który będzie zawierał następujące moduły:

• Ogłoszenia z możliwością dopasowania czasu wyświetlania i opłatą. Czyli np 1 miesiąc darmowa 1 rok 10 pln
  • Katalog firm z możliwością oceniania firm
  • Funkcja reklamy czyli dodawania banerów reklamowych
  • Blog/wiadomości (opcjonalnie)

Fanie by było aby układ strony był następujący: 

image.thumb.png.bcf2f7477954dfbba6fa99e8e4219c10.png

Aktualnie posiadam skrypt przedstawiony wyżej, jednak autor nie odpisuje na wiadomości czy to na fb czy email o telefonie nie wspomnę. Okazało się, że firma została zamknięta a ja zostałem z utopionymi pieniędzmi oraz bez aktualizacji i wsparcia skryptu. Wiadomo na razie skrypt spełnia swoje wymagania ale chciałbym zadbać o aktualizacje aby strona była bezpieczna i zawsze działała.

Pozdrawiam serdecznie i proszę o pomoc :)

• 1 miesiąc temu...

Gotowe portale są beznadziejne, gdyż gdy zostaną opuszczone nie da się rozbudować portalu o czym autor pisze na początku tematu.

Też miałem ten skrypt i odszedłem od niego, gdyż brakowało mi funkcji.

Wybrałem Joomla+komponenty i samemu stworzyłem portal ogłoszeniowy z funkcjami o które mi chodziło.

I autor tematu również z pomocą Joomla może stworzyć portal ze wszystkimi opcjami jakie wypisał.

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności