Skocz do zawartości

Najprostsza opcja zdobycia duzej ilosci linkow

Stranek

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, TechWorld napisał:

Przecież Google ignoruje spamerskie linki..

Przy stronach na których mniej mi zależy i są łatwiejsze frazy robię tak:

1. Włączam GSA

2. To co wypluje GSA w raporcie wrzucam w indexer

Efekt taki że interesujące mnie frazy w parę dni są w top.

A są to spamerskie linki bo bez  żadnych modyfikacji, po prostu włączam GSA i niech sobie leci.

Więc jakby google to ignorowało to wzrostów pozycji by nie było .....

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
2 godziny temu, Finan napisał:

Przy stronach na których mniej mi zależy i są łatwiejsze frazy robię tak:

1. Włączam GSA

2. To co wypluje GSA w raporcie wrzucam w indexer

Efekt taki że interesujące mnie frazy w parę dni są w top.

A są to spamerskie linki bo bez  żadnych modyfikacji, po prostu włączam GSA i niech sobie leci.

Więc jakby google to ignorowało to wzrostów pozycji by nie było .....

Ale przyłożysz to do klientów pokroju pko, ing czy mediaexpert? bedziesz taki odwazny?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

2 godziny temu, MaxPan napisał:

Koledzy po co go uszczęśliwiać na silę. Czym więcej takich "pozycjonerów" tum więcej miejsca w serpach. 

48 minut temu, zgred napisał:

Ale przyłożysz to do klientów pokroju pko, ing czy mediaexpert? bedziesz taki odwazny?

To jest podejscie profesjonalisty , to sie ceni.
Nie kazdy jednak celuje tak wysoko hehe 

9 godzin temu, MaxPan napisał:

Koledzy po co go uszczęśliwiać na silę. Czym więcej takich "pozycjonerów" tum więcej miejsca w serpach. 

Vice versa panie "pozycjoner". Chcesz to sobie spamuj linkami z kiepskich stron :D

Nie cytuj w całości,  raz już poprawiłem ale chyba nie zwracasz na to nawet uwagi. Nie mam czasu robić to ciągle.

- Naganne jest cytowanie całego tekstu bądź jego długich fragmentów aby dopisać swoją treść. Aby skrócić treść cytatu używaj [...]. Niedopuszczalne jest cytowanie całego wcześniejszego postu aby dopisać jedynie "zgadzam się", "ok" itp. To tak jakby ktoś w rozmowie na żywo za każdym razem powtarzał kropka w kropkę wszystko co do niego zostało powiedziane zanim wypowie swoją kwestię.

11 godzin temu, zgred napisał:

Przyłoży do swoich spamerskuch stron bo tylko do tego się nadaje. 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

11 godzin temu, zgred napisał:

Ten kto ma klientów pokroju w/w nie zadaje takich pytań na autor topica  ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Troche sie rzygać chce jak widze jak każdy z Was liże sobie d*** :D 
Nie bolą Was czasami jezyki od takiego lizania ?

Rozmawiacie o ING albo PKO w temacie , w którym ktoś zapytał , że chce na spam domene dac spam linkow a Wy robicie sobie "pole do popisu" dla super specjalistów.

Wiadomo chyba , że ktoś zakladajac strategie pozycjonowania za gruby hajs dla grubych klientów typu PKO , że nie bedzie mu xrumerem albo innym badziewiem wrzucal spam linkow czy inne gowna . Szkoda gadac xD
Wierzcie mi , że takich specjalistów jak Wy jest w Polscet troche i obsluguja rownie duze firmy  , którzy nawet na takich forach sie nie udzielaja.
Sorry musialem to napisac strasznie mnie to korciło bo mam wrazenie ze traktujecie sie niektórzy jak GURU jacyś :D
Bez przesady heheheeh

Teraz, Stranek napisał:

Troche sie rzygać chce jak widze jak każdy z Was liże sobie d*** :D 
Nie bolą Was czasami jezyki od takiego lizania ?

Masz bogate doświadczenia życiowe. Nie chce znać detali.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności