Skocz do zawartości

dlaczego on mi to robi ?

tramp

Rekomendowane odpowiedzi

otóż używam totalcommandera do ftp

no i mam pewien problem z nim , którego nie mogę rozwiązać

ten łobuz robi mi na złość i gdy przesyłam pliki phpbb , to wszystko ładuje małymi literami , a parę plików i katalogów phpbb jest z wielkimi literami i wtedy nic nie działa

na szczęście na lycosie , którego jestem pożeraczem , jest upload na koncie i tam wszystko ładnie przechodzi z wielkimi literami

zatem dlaczego on mi to robi ?

ten totalcommander ?

Gość Anonymous

zatem dlaczego on mi to robi ?

ten totalcommander ?

zaznacz folder z okna, którego wysyłasz i przeciągnij do serwera. wtedy wyświtli się okienko czy napwno wysłać itp. będzie tam też checkbox, którego musisz odznaczyć. będzie tam się ciebie program pytał czy wysyłać tylko małymi literkami.

ja mam pięć w/g regulaminu :]

I bardzo dobrze, bo narazie w regulaminie tak jest, ale zauwazylem coraz wiecej postow typu: ja tez, fajne, przestan, naprawde ;) , :hello:.

I sporo takich postow jest w tematach powaznych a nie tylko w pogaduszkach czy dowcipach, gdzie to moze byc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności