Skocz do zawartości

Jak optymalizować podstrony w kilku lokalizacjach pod frazy z ceną; cennik; tanio?

toja

Rekomendowane odpowiedzi

1. Planuję pozycjonować frazę "bramy + miejscowość" na kilka miejscowości.  Chcę stworzyć kilka podstron na różne miejscowości. Jak zoptymalizować podstronę o bramach w Żywcu aby wyskakiwała w serpach na kilka fraz? Frazy które mnie interesują to:

a). bramy Żywiec

b). bramy Żywiec cena

c). bramy Żywiec cennik

d). bramy Żywiec tanio

2. Jak podejść do optymalizacji podstrony z bramami w Żywcu aby wypracować, żeby ta podstrona wyświetlała się na wszystkie wyżej wymienione frazy ?

Planuję zrobić to w następujący sposób:

A). uzupełnić H1 - Bramy Żywiec - ceny i cennik

opis o cenach i cenniku bram

B). uzupełnić H2 Bramy w Żywcu - gdzie kupić tanio

opis o niskich cenach i tanich bramach w ofercie firmy

C). uzupełnić H3 Bramy z Żywca- największy wybór

opis o bramach

Co myślicie o takim rozwiązaniu? Czy ktoś z was pozycjonuje na frazę główną i dodatkowe frazy związane z słowem "tanio" "cena" "cennik" ?

3. Jak zaplanować strukturę anhorów? 

mój plan na anhory jest następujący:

A) troche anchorów z frazą ( bramy +miejscowość ; bramy w miejscowości ; bramy z miejscowości)

B)trochę anchorów z frazą ( bramy + miejscowość + cena ;  bramy + miejscowość +cennik ; bramy + miejscowość + tanio )

C) najwięcej anhorów z gołym urlem.

Co wy na takie rozwiązanie?

Proszę o propozycje jak podejść do takiego tematu. Nie ukrywam, ze planuję prace wykonywać na kilka miejscowości.

11 godzin temu, toja napisał:

Proszę o propozycje jak podejść do takiego tematu. Nie ukrywam, ze planuję prace wykonywać na kilka miejscowości.

"bramy Żywiec " kojarzy mi się z piciem piwa w bramie :faja:

Sugeruje jakiś Google Keyword Planner i zobaczyć co szukają.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Generalnie każdą z tych fraz jesteś w stanie upchnąć na jednej podstronie. Skup się raczej na osobnej podstronie na każdą lokalizację

Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie.

Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze B)

@toja: tak. :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

9 godzin temu, zgred napisał:

@toja: tak. :)

12 godzin temu, odys napisał:

Generalnie każdą z tych fraz jesteś w stanie upchnąć na jednej podstronie. Skup się raczej na osobnej podstronie na każdą lokalizację

Panowie podpowiecie mi gdzie mam wiedzy szukać w tych tematach? 

Zadaję mnóstwo pytań ale uzyskuję odpowiedzi za mgłą a nie w prost. Wiem już, ze nikt nie nie wyłoży mi na tacy, jeszcze za darmo.

Podpowiecie gdzie mogę dostać odpowiedzi na moje pytania? Rozumiem, że za pieniądze. Gdzie?

Czy jest jeszcze jakieś inne bardziej tajne forum bo jak widzę tutaj mało kto dzieli się wiedzą, zapewne w obawie żeby nie wypłynęła ona na rozległe horyzonty internetu.

13 godzin temu, toja napisał:

Panowie podpowiecie mi gdzie mam wiedzy szukać w tych tematach? 

Zadaję mnóstwo pytań ale uzyskuję odpowiedzi za mgłą a nie w prost. Wiem już, ze nikt nie nie wyłoży mi na tacy, jeszcze za darmo.

Podpowiecie gdzie mogę dostać odpowiedzi na moje pytania? Rozumiem, że za pieniądze. Gdzie?

Czy jest jeszcze jakieś inne bardziej tajne forum bo jak widzę tutaj mało kto dzieli się wiedzą, zapewne w obawie żeby nie wypłynęła ona na rozległe horyzonty internetu.

Nie ma gotowych rozwiązań podobnie jak nikt nie poda Ci jak się zarabia pieniądze. Z jednej strony nie jest to proste, z drugiej - dlaczego mam pokazywać Ci jak zarabiać kasę skoro sam tez chce zarabiać?

W przypadku tego o co pytasz: wystarczy popatrzeć jak robi konkurencja i sciagać pomysły.

planeta-seo.pl - polecam przeczytać wszystko (zajmie to kilka miesiecy) następnie potestować (nastepne kilka mieisęcy) i tak po okolo 2 latach masz już wiedzę.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

18 godzin temu, toja napisał:

Podpowiecie gdzie mogę dostać odpowiedzi na moje pytania?

Tomek Gollob został poproszony o pomoc w doskonaleniu techniki startu młodego zawodnika. Odpowiedź Mistrza: "Niech zrobi to sam 1000 razy, a potem niech przyjdzie do mnie, wtedy mu pomogę."

P. S. @zgred dał Ci podpowiedź.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

23 godziny temu, toja napisał:

Ale dlaczego ktoś miałby dać Ci dostęp do zamkniętego forum, skoro głównie zadajesz pytania i z Twoich postów można wywnioskować, że mało testujesz.

23 godziny temu, toja napisał:

Masz dwie opcje:

1. Własne testy. Testy optymalizacji są akurat mało kosztowne. Analizujesz konkurencję i testujesz na kilku domenach różne rozwiązania optymalizacyjne.

2. Pojechać na jakieś szkolenie SEO, poszukaj, w ciągu roku kilka się pojawia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności