Skocz do zawartości

kupic www.foru.pl za 2 500zł?

kupserwis_pl

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo dobra oferta

kwestia przadnego zmodowania phpbb w reklamy

moj znajomy posiada system for ok 15k / dzien uniq

zysk +100$ / dziennie z racji adsense

oplaty : dedyk - 400zl/mc

dodatkowo : oplata za administratora

Bez reklamy prosimy.

Przy 15k UU stawiam na zarobek maks 20-25 USD a może i niższy ponieważ fora mają niski CTR

zgadza sie Lolki, podana suma przy tylu uniqach te +100$ to nic innego jak pobożne życzenia ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@lolki, przepraszam bardzo, co nazywasz reklama ?

@Beerbant, 3k postow a takie bzdury :spiteful: ? gdzie Ty chlopie zyjesz.

100$ z 15k to sredni wynik.

Powtarzam jeszcze raz, wszystko zalezy od modyfikacji.

Prosty przyklad :

- 1 kategoria forum - reklamy

- 1 temat w spisie tematow kategorii - reklamy

- 1 post - reklamy polaczone z postem

- dodatkowe reklamy w boksie

No i naprawde mi przykro jak z 15k nie mozecie osiagnac 100$

Zycze powodzenia w e-biznesie :P

bzdury kolego to Ty klepiesz i to wierutne :P ale szkoda czasu na udowadnianie :spiteful:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• 3 tygodnie później...

Nie wiem czy to jest tyle warte, chyba najbardziej decyduje o tym wydajność modyfikacji skryptu phpBB, której ten serwis używa (bo fora jeśli chodzi o zawartość i ilość userów raczej ubogie z tego co widzę). Tylko od tego zależy ilu userów będzie (albo nie będzie) w stanie zarżnąć serwer. Jakiś cache by na przykład się przydał, etc. ale tego bez wglądu w kod lub choćby strukturę bazy nie można ocenić.

Jeśli szybko chodzi to moim zdaniem warto dać te 2500 nawet za skrypt i domenę bo stronę zawsze można wypromować, przy obecnym wzroście (o którym piszesz, bo ze statystyk to nie wynika) za miesiąc serwis podwoi (w najlepszym razie) liczbę używanych zasobów i użytkowników. Poza tym i tak czeka cię modyfikacja skryptów, żeby lepiej rozplanować reklamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności