Skocz do zawartości

[Opinie] cyberFolks (dawne Linuxpl.com)

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 374
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam, ja przetestowałem kilka kont w linuxpl i jestem zadowolony. Oczywiście nie stoją tam żadne portale - kilka małych i średnich stron, nawet ostatnio mniej wymagające sklepy stawialiśmy - daje rade.

Support jest w porządku - zawsze wytłumaczą co i jak.

• 3 tygodnie później...

Ja mam u nich konto ponad 2 lata już. Na koncie stoją sklepy. Są problemy co najmniej raz - trzy w miesiącu. Mam opcję, że strona się nie ładuje, mail nie działa, coś tam się zawiesi... Niby nic wielkiego ale rozpala do białości szczególnie, że to sklepy... Zawsze jak do nich napiszę to odpowiadają co prawda i za góra pół godziny jest OK. Ale jednak się gotuję...

Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz ;)

Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis :)

Ja tam mam 6 kont hostingowych + hosting seo, nie przypominam sobie żadnych problemów. Do tego porządny support.

W przeciwieństwie do nich w kilkakrotnie droższej nazwa.pl zaliczają regularne pady, ostatni wczoraj (12 godzin awarii poczty w newralgicznych godzinach) pomógł mi podjąć decyzję o przeniesieniu z nazwy ostatniego hostingu do linuxpl.com.

pozdrawiam

Maciek

Współprowadzę kilkanaście tematycznych projektów w necie (medytacja, joga, zdrowie itp.). Jeśli chcesz się skontaktować z propozycją ciekawej współpracy - jestem otwarty. Kilka przykładowych projektów: joga kraków, sufizm uniwersalny - medytacja czy joga portal.

• 4 tygodnie później...

wycofuje się ze swojej pozytywnej opinii na temat seo oferty na linuxpl.com. kolejna kilkunastogodzinna awaria, skwitowana przez support jako "kilkuminutowa niedostępność", kolejne ściemy z problemami z macierzą RAID etc... Ku przestrodze - dajcie sobie spokój z seo hostingiem na linuxpl.com - naprawdę szkoda nerwów, kasy i czasu.

----

Sprzedam Publikera, wersja 1.0.4 Biznes. Wystawiam FVAT. Więcej tutaj

Kupie linki i domeny - tematyka: księgowość/rachunkowość + zdrowie/medycyna. Kontakt przez PW

wycofuje się ze swojej pozytywnej opinii na temat seo oferty na linuxpl.com. kolejna kilkunastogodzinna awaria, skwitowana przez support jako "kilkuminutowa niedostępność", kolejne ściemy z problemami z macierzą RAID etc... Ku przestrodze - dajcie sobie spokój z seo hostingiem na linuxpl.com - naprawdę szkoda nerwów, kasy i czasu.

Prosze nie klamac o kilkugodzinnej przerwie bo takiej nie bylo.Jezeli juz Pan tak pisze prosze pokazac logi swiadczace o przerwie ja moge

Panu wkleic logi z odwolan do stron i beda tam czasy pokazane dokladne.

Przerwa trwala 1h ,padla macierz dyskowa SAS przez zle sterowniki system spowolnil jej prace i musielismy wylaczyc do czasu naprawy.

Przecież to hosting SEO głównie na zaplecze, więc stawianie na tym wartościowych serwisów mija się z celem, a kogo interesuje godzinna przerwa na normalnym zapleczu ? Może przecież się zdarzyć. Mam kilka kont i jestem zadowolony, jedynie do czego mogłbym sie przyczepić to tragiczny system przypisywania IP który nie nadpisuje rekordów ...

Mimo wszystko na zaplecze idealny, jeżeli komuś nie przeszkadza, że strona stoi wśród innego zaplecza zwykle tragicznej jakości.

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

wyjątkowo mi się podoba seo linux.

a może poprostu mam szczęście że dostalem ... jak to się mowi ... dobry klaster? ;)

juz podawalem link pawka.seo-linuxpl.com

Mam u nich seo konto, od roku.

Stoi tam zaplecze, jak na razie jest OK.

Wartościowych stron nie trzymam na seo kontach :P

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

Zgadzam się z SqL-em, pady są dość częste niestety. Support reaguje szybko i naprawia przez czat online, ale cóż, nie zawsze jest się przy kompie, by zareagować od razu. Pady zdarzają się od niedawna, czasem też strony tam postawione działają wolniej (nawet upływają limity oczekiwania).

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Ja mam praktycznie wszystko tam postawione i nie narzekam. Ostatnio wyciąłem sobie bazy danych, bo mnie się sprzątać zachciało i mieli świeższą kopię niż ja, wszystko w przeciągu kilku godzin załatwione, przywrócone i cacy. Ja będę polecał, pady się nie zdarzają, przynajmniej mi.

Tragedia... mam podpięty monitoring i serwisy padają nawet po 10 razy dziennie ! Pady krótkie 1-2 minuty. Do d... z takim seo-hostingiem !

Niestety potwierdzam. Korzystam z tego hostingu od około 5 lat. Niestety od jakiś 2 lat jest coraz gorzej, a ostatnie pół roku to tragedia. Bardzo często serwer nie działa przez kilkanaście minut. Wczoraj chyba nawet ponad godzinę, ale ciężko mi powiedzieć ile dokładnie.

Mam jeszcze nadzieję na zmianę serwera w tej firmie, ponieważ poza tymi problemami uważam, że ich oferta jest jedną z lepszych w Polsce. Ale niestety nie mogę sobie pozwolić na ciągłe awarie.

Dowód widoczny obecnie. Od 20 minut strona główna i wszystkie moje strony na linuxie:

Przekroczono limit czasu połączenia

Serwer linuxpl.com zbyt długo nie odpowiada.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności