Skocz do zawartości

[Opinie] cyberFolks (dawne Linuxpl.com)

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

Mam to samo, szczególnie mnie to martwi, że baza danych do programu firmy też tam siedzi.

Dzwonił ktoś do nich? Wiadomo co się dzieje?

Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz ;)

Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis :)

• Odpowiedzi 374
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja również, korzystam z ich usług ponad pół roku i nie narzekam Fakt pady się zdarzają ale komu nie ? Ludzie potrafią tylko wytykać palcami błędy nic więcej... Ja cenie sobie linuxpl za świetny i szybki kontakt każdy problem można rozwiazać szybko i sprawnie. Nie wiem jak wy ale ja jestem zadowolony. :)

Z linuxpl korzystam od kilku lat mam tam zaplecza.

Kontakt szybki z adminami, serwer jak dla mnie stabilny .

U mnie wszystko działa na KONCIE SEO .

Owszem są przestoje www na kilka min. zanika raz na jakiś czas , ale jak wspomniałem to konto SEO - Nie trzymam wartościowych www na seo kontach :)

Dla mnie linuxpl na zapleczowe może być.

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

Oni mają gorzej bo nie mają serwerów w ATMAN, Beyond czy innych w Polsce tylko w Hetznerze w DE a Hetzner ostatnio też ma problemy więc chwilowe pady często nie są poprostu z nich winy - pozostaje się cieszyć, że administratorzy to geecy i można się z nimi dogadać na czacie lub GG bo w przypadku takich motłochów jak home.pl możemy o tym pomarzyć :] dostaniemy panią Krysię na czacie, która jedzie gotowcami ze skryptu i nie wie o czym do niej mówimy..

Support na duży plus, kontakt przez gadu to bardzo dobra opcja. Od razu konsultant opowie co się dzieje na serwerze jeśli coś nie działa. Ogólnie polecam na niewielkie strony.

Ja również polecam - mam zarówno kotno SEO jak i tradycjny hosting wirtualny. Duży plus za support ! Odpowiadają w kilka minut na maila nawet w niedzielę wieczorem ;)

Szukasz reklamy dla swojej firmy? Wynajmuj samodzielnie billboardy reklamowe przez ZnajdźReklamę.pl !

Zareklamuj się we Wrocławiu - drukarnia Wrocław .

Szukasz reklamy świetlnej ? Koniecznie zobacz Kasetony Reklamowe !

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności