Skocz do zawartości

[Opinie] cyberFolks (dawne Linuxpl.com)

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 374
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Linuxcom.pl to bardzo porządna firma. Korzystam od kilku lat i zawsze moglem liczyc na profesjonalna obsługę...

Ale z tymi serwerami to prawda, coś nader często (stosunkowo) im padaja :/

Czyli polecasz to czy nie?

Bo wychodzi że jesteś zadowolony z firmy, ale ta firma ma kiepskie usługi.

Wczoraj mój szef gadał z suportem z naszego hostingu i wyszło ze "przyjaciel" mówi że to nie u niego pada serwer poczty tylko wszędzie indziej: home nazwa wp onet gmail

Dziwie się poza tym że nie ma tu nikogo z tej firmy- mógłby was nieźle objechać bo to jest normalne że u nich "wszystko działa" i chcą żeby wszyscy pisali dobre opinie o ich usługach.

Moja współpraca z tą firmą jest długa, ostatnio również zauważyłem kilka padnięć serwera, ale tak to wszystko ok.

• 1 miesiąc temu...

zniknęła ..., gdy wreszcie jest ruch z Google

linuxpl.com nie lubi żadnego ruchu i blokuje profilaktycznie strony aby nie przeciążać swoich serwerów ;)

Jakiś tydzień temu (może 2 tygodnie temu) jednemu z moich klientów nie działała strona postawiona na WP. Jak się okazało inne strony też nie działały. Nie można było dostać się na stronę z 5 różnych lokacji. W odpowiedzi od supportu otrzymał jedno wylewne zdanie: "U nas wszystko działa.". Przenosiny do innej firmy trwały max. godzinę.

Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25%

• 1 miesiąc temu...

Dziwię się, że jeszcze siedzicie w tej firmie jak co chwilę są takie problemy.

Miałem brać serwer SEO w tej firmie ale ostatecznie zrezygnowałem. wybrałem IONIC. Może mniej IP ale lepsze opinie.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie

Ja również stanowczo nie polecam, siedzę tam tylko dla tego że mam konta pozapełniane na maxa a przeniesienie zajęłoby dużo czasu którego nie ma ...

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Ja polecam nie słuchanie opini użytkownika @TRENS,

Ilość i częstotliwość awarii stanowczo zniechęca do wywalenia w błoto 300 zł..

A w sieci jest wiele obiektywnych jak i również subiektywnych opini nie zachęcających do skorzystania akurat z SEO HOSTINGU LINUXPL

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie

Ja akurat nie mam seo hostingu i tez nie polecam ... nie mam nic do tej firmy i jezeli sie zmieni jakosc uslug zmienie zdanie ale jak narazie ... mam tam pare kont powyzej roku i widze co sie dzieje ...

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności