Skocz do zawartości

[Opinie] cyberFolks (dawne Linuxpl.com)

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 374
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ciekawe co oni wszyscy robią, że im strony nie działają:P Pady zdarzają się wszędzie. Mogę powiedzieć, że więcej problemów mam z nazwa.pl:) w linuxpl.com jeszcze nie spotkałem się z problemami na serwerze, a support swoją drogą mają rewelacyjny:)

P.s. Pozdrowienia dla supportu linuxpl.com

Ogólnie linuxpl.com nie jest złym hostingiem. Mam u nich kilkanaście kont shared jak i seo. Pady zdazają się jak wszędzie, szybko jednak naprawiają.

Napewno linuxpl.com jest lepszy od biznes-host, piszę to z doświadczenia.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• 2 tygodnie później...

Ja również jestem zadowolony z usług tej firmy. Strony działają szybko, kontakt również bez zastrzeżeń.

Tu miała być sygnatura...

Bkonieczny aleś się popisałeś,człowieku z serwerów OVH korzysta połowa polskiego internetu jak nie więcej, i nie mówiąc o firmach hostingowych .... nie mam już linuxa i nie wiem gdzie oni maja maszyny zlokalizowane, ale jak oferują seohost to całkiem prawdopodobnie maja te serwery OVH.

@Max, większość /może i wszystkie/ mają w niemieckim Hetzner

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

całkiem może być, ale pisać ze OVH wolne serwery to szczyt ignorancji :D chyba ze szared za 49 zl :D, lub ten darmowy do domeny...

No o tym mówiłem, porównując podstawowe opcje OVH i linuxa. Nie miałem na myśli dedyków itd.

Kiedyś miałem postawione forum na linuxpl.com i wszystko było dobrze, nawet pomagali za darmo, gdy miałem problem z instalacją modułów.

Po kilku latach forum padło z mojej winy - brak czasu na jego prowadzenie. I nie przedłuzałem dla tego dalej hostingu.

Po ponad pół roku napisałem do nich, z prosbą o udostępnienie moich starych plików jakie miałem na ftp.

Bez problemu odblokowali mi konto na 2 dni, abym spokojnie mógł ściagnąć to czego potrzebowałem.

Szczerze mogę polecieć tę firmę.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności