Skocz do zawartości

[Opinie] cyberFolks (dawne Linuxpl.com)

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

linuxpl.com jest godny polecenia każdemu młodemu webmasterowi :)

... który ma prostą stronę w czystym html'u i nie więcej jak 100uu/mies.

Czyli na początek w sam raz jak znalazł.

Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25%

• Odpowiedzi 374
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

... który ma prostą stronę w czystym html'u i nie więcej jak 100uu/mies.

Czyli na początek w sam raz jak znalazł.

Nie prawda! Mam 2 serwer, pod względem kosztów i nigdy nie miałem problemów z prędkością serwera. Serwer jest w stanie uciągnąć ponad 5 tyś ludzi dziennie, gdyż mam postawionych kilka dużych projektów i daje rade.

A to co piszesz, że nie więcej niż 100uu/mies to jest chore, gdyż każdy serwer tyle utrzyma, chyba nie wiesz co piszesz wogóle :nonono:

Akurat linuxpl.com to jeden z lepszych hostingów w Polsce, zresztą już od dawna. Dobry uptime, dobry support, ja przez 2 lata nie mialem żadnego problemu z tym hostingiem, a wielu różnych już używałem.

⇅ Sprawdź czy nadal jest zielono u Ciebie i konkurencji poprzez nowoczesne monitorowanie pozycji

• 4 tygodnie później...

mam tam kilka projektów (dużych i małych) od kilku lat i hula bez problemu. z tego co czytam również w sieci to jest jeden z lepszych hostingów, biorąc pod uwagę jakość/cena.

początkujący SEOziutek i webMajster od czasu do czasu

aha, duży projekt to dla mnie nie taki z 100 k uu/mc, tylko taki, który daje mi jakieś sensowne pieniądze - tak dla jasności. ze 4 razy kontaktowałem się na z pomocą na czacie i mailowo w różnych sprawach, również drobnych problemów. zawsze z pozytywnym skutkiem. nawet jak bym chciał to nie mam za co skrytykować.

początkujący SEOziutek i webMajster od czasu do czasu

Mam tam vps-a, seo. Z pół roku temu monitoring zaczął mi spamować ze vps pracuje niestabilnie. Zgłosiłem problem, przez miesiąc były testy, obserwacje po czym stwierdzenie niestabilnej pracy i w ramach rekompensaty bonifikata finansowa do kolejnej faktury, jakiś mały bonusik więc jestem zadowolony ze współpracy która trwa +/- 3 lata.

Moderowany i bezpłatny katalog stron z szybką akceptacją unikalnych wpisów.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Korzystam od kilku lat z linuxpl.com bez większych problemów. Mam tam kilka kont i projektów. Dobry support jest sporym atutem - live chat, e-mail. Zdecydowanie mogę polecić.

Remonty Gdańsk - usługi remontowo-budowlane Trójmiasto, wykończenia mieszkań i domów "pod klucz", adaptacje lokali usługowych

Psychoterapeuta Rumia - psychoterapia rodzinna, terapia dla dzieci i młodzieży oraz indywidualna dla dorosłych w nurcie systemowym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności