Skocz do zawartości

[Opinie] cyberFolks (dawne Linuxpl.com)

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 374
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Korzystam z usług linuxcom.pl

Ta domena jest na sprzedaż

Chyba komuś się pomyliło :)

mam 3 konta u nich czyli linuxpl.com monitoruje je od ponad 700 dni z częstotliwością co 5 minut uptime na poziomie 99%

Także z czystym sumieniem polecam ich usługi. Dobry kontakt nawet przez gg.

bilbord_opublikuj_mini.png

generalnie zależy na który serwer się u nich trafi ;) jest taki jeden, któremu dyski padają jak muchy - regularnie, raz na rok - ale mimo wszystko dane odzyskują z kopii i po za 2-3h leżeniem serwera wszystko jest ok ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• 3 tygodnie później...

Od paru lat korzystam, generalnie jestem zadowolony, bardzo szybki support.

Jednak możnaby zatrudnić kogoś do kontaktu z klientem, bo Panowie "techniczni" są trochę mało komunikatywni. Pytałem ostatnio o ofertę dla firmy - zdawkowe odpowiedzi, podczas konwersacji na moje pytanie odpowiadały trzy różne osoby (ticket).

⇅ Sprawdź czy nadal jest zielono u Ciebie i konkurencji poprzez nowoczesne monitorowanie pozycji

• 6 miesięcy temu...

Witam.

Moze komus sie przyda.

Uzywam juz pare lat i jestem dosc zadowolony. Choc na maly hosting polecam raczej x25.pl

W ramach promocji innych naszych usług przyznaliśmy dla Państwa kod rabatowy (10 % zniżki) do wykorzystania na zakup nowych usług z naszej oferty.

KOD:
3OFVXXPFHF66

Kod może być wykorzystany przez Państwa (zamówienie w panelu klienta

https://panel.linuxpl.com)

lub dla nowych Klientów (znajomy/znajoma) na stronach

https://linuxpl.com/koszyk,f,3,promoKod,3OFVXXPFHF66

oraz

https://serveradmin.pl/koszyk_f_75_promoKod_3OFVXXPFHF66

Kod rabatowy przysługuje dla usług:
- kont hostingowych (w1gb,w2gb, w5gb, w10gb, konto SEO oraz WPRO)
- dodatki do kont hostingowych
- serwery vps

Kod jest ważny do dnia 2014-10-17

ja mam na linuxpl.com i jestem zadowolony bardzo. Jak coś chce się od nich dowiedzieć, piszę ticket i mam odpowiedź po kilku minutach. Ja jestem bardzo zadowolony

Wszystko o kotach, rasy kotów oraz filmy o kotach znajdzecie na moim portalu Dookoła KotaTV. Zapraszam serdecznie!

Wszystko ładnie pięknie. Jak dla mnie to tylko minusem jest backup plików co ok 14 dni.

• 2 tygodnie później...
mam odpowiedź po kilku minutach

Ja nie dostałem odpowiedzi na e-mail z dnia: 6 wrzesień, następnie 8 wrzesień oraz 15 wrzesień też bez odpowiedzi.

Piszę w kwestii serwera dedykowanego zamówionego na Serveradmin.pl, ponieważ jest problem.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Też zawsze via gg lub czat ich męczę i uzyskuję odpowiedź w kilka minut.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Ja współpracuję z firmą od 2009 roku i nie narzekałem do teraz. W dalszym ciągu brak kontaktu. Nie chcę opisywać sytuacji publicznie.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności