Skocz do zawartości

[Opinie] cyberFolks (dawne Linuxpl.com)

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

@up ale to normalne - każdy się wybiela jak może :D

@neon103 zauważyłem, że odpowiedź najszybciej uzyskuje się od Piotra Kloca - jednego z szefów. Pisz bezpośrednio do niego na piotr.kloc (at) serveradmin.pl

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• Odpowiedzi 374
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja nie wiem jak trafiacie, w dzień, czy w nocy mam dobry i merytoryczny kontakt. Fakt czasami cron się zawiesi, ale ogólnie nie dostrzegam większych problemów :)

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Ja od ok. roku hostuję się u nich i wiele razy zawracałam im głowy na czacie - zazwyczaj w późnych porach wieczornych w dni weekendowe. Zawsze od razu pomagają rozwiązać problem. Może są nieco oschli, ale pomagają :)

Mój sklep u nich hostowany na razie nie doświadczył problemów, raz tylko strona wyleciała w kosmos na chwilę ale to przez przeładowaie skrzynek mailowych. Linuxplowiec dodał mi tymczasowo 2g zanim i czas na posprzątanie :)

Piotra Kloca - jednego z szefów

Właśnie próbuję się z Panem Piotrem skontaktować ale dostałem odpowiedź, że przebywa za granicą.

Niedługo opiszę "problem" tutaj na forum. Poczekam jeszcze jakiś czas - może otrzymam odpowiedź.

Edycja: Czy ktoś otrzymał w ostatnim tygodniu wiadomość od Pana Piotra?

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Hm, aby nie wyjść na "głupka" muszę poinformować, że kontaktowałem się tak jak zawsze od około 5 lat.

Nawet dostałem odpowiedź, że zgłoszenie zostanie otwarte, ponieważ Pan Piotr jest za granicą.

O kontakcie nie musze pisać wiadomo, że mają chyba najlepszy kontakt w polsce

Nie otrzymałem jeszcze odpowiedzi na e-mail z dnia 25.09.2014.

Kolego Neon, dzisiaj pisałem dość aktywnie mailowo z Panem Piotrem mail vs. mail. Odpowiedzi co kilka minut, także jesteś chyba po prostu zbywany. Ja też do czasu byłem zadowolony, lecz teraz pojawiają się incydenty.

Wiesz... mi też szybko odpisują zazwyczaj. Jednak w tej sytuacji skasowali mi dane z serwera dedykowanego bez mojej zgody, który był opłacony do 15.09.2014, a dane zostały skasowane 06.09.2014r. Straciłem dochód z AdSense i bardzo dużą ilość stron.Staram się o rekompensatę ale nie potrafimy dojść do porozumienia.

@up w takim razie pismo z kancelarii ślij.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@Max, ja wnioskuję, że skasowali dane z VPSa w trakcie trwania umowy :/ więc jeżeli tak było to nie mają kolorowo..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności