Skocz do zawartości

[Opinie] cyberFolks (dawne Linuxpl.com)

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

on napisał że dedykowany, w plikach pomocy przy serwerach dedykowanych jest takie coś

Przy przekazywaniu serwera klientowi ustalamy co i jak często ma być backupowane. Backup trzymany jest na dyskach twardych klienta oraz kopiowany na zewnętrzny serwer kopii.
W przypadku VPSów backup danych jest robiony raz na tydzień. Aby backup był robiony częściej należy nam zgłosić w celu przestawienia.

• Odpowiedzi 374
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

dostałem miesiąc gratisu. ponoć jakieś rządowo policyjne interwencje były.

dostałem miesiąc gratisu

Polecam robić co jakiś czas kopię zapasową, ponieważ miałem serwer dedykowany opłacony do 15.09.2014, a dane zostały skasowane 06.09.2014 i to bez gratisu - miałem opłacone.

Edycja: Pro-forma z terminem płatności 17.09.2014r.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

U mnie od godz. 15 nie działa 1 serwer. Mają podobno atak ddos.

A tak poza tym od paru lat bez zastrzeżeń:)

Ja mam na linuxpl konto od 5 lat i jestem bardzo zadowolony, porównując z HOME - niebo a ziemia jesli chodzi o koszty ;) a pomoc online po 5 minutach zawsze, na maila także odpiszą , pomogą, owszem zdarzają się problemy z serwerem ale to raz na ruski rok :) Także naprawdę fajny hosting z wieloma funkcjami jak np. CRON i installatron gdy ktoś często instaluje opensourcowe aplikacje.

• 5 miesięcy temu...

Ostatnio spotkała mnie przyjemność w postaci wyzerowania SITE wszytskich na jednym z IP, brava

Przespałeś prima aprilis :P

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@Coco_jambo, a co ma do tego serwer? Widać takie strony wartościowe były. Zaraz dojdzie do tego, że to wina linuxpl.com, że ci strony poleciały :)

a co nie ma? [...]

Nie ma - jak to mawia moja córka: "ani pyci-pyci". Jak zauważył Max nie ma to logicznego zastosowania.

Trzeba było syfiastych stron pod jednym "UA" nie statować to by nie banowali jak leci :)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności