Skocz do zawartości

[Opinie] cyberFolks (dawne Linuxpl.com)

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 374
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja przepraszam za ten temat - jak pisalem wczesniej - zwracam honor - co prawda troche to trwalo zanim ruszylo, troche maili poszlo bez odpowiedzi ale serwer dziala, domena tez, z lekkim opoznieniem jednak teraz wszystko bez zarzutow i bardzo fajny w obsludze panel :hello:

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Mam konto na linuxpl.com i jestem ciekaw, czy inni tez maja taki problem jak ja. Otoz w ogole nie moge dostac sie do panelu administracyjnego, dziala zpredkoscia 0.1-0.5KB/sec. Lacze mam w porzadku, cpanele na dmkproject czy innych kontach chodza ok.

Nie wierz w cuda, polegaj na nich :D

Sztuki Walki: Nippon Ju Jitsu

Mam konto na linuxpl.com i jestem ciekaw, czy inni tez maja taki problem jak ja. Otoz w ogole nie moge dostac sie do panelu administracyjnego, dziala zpredkoscia 0.1-0.5KB/sec. Lacze mam w porzadku, cpanele na dmkproject czy innych kontach chodza ok.

94743[/snapback]

mnie działa bezproblemu. Moze firewall w twojej sieci blokuje lub zwalnia port 2222 ?!

(chociaz z tego co wiem podobne panele wsrod innych firm hostingowych działają na podobnym porcie)

Byc moze masz ten sam problem co ja mialem z netlook - konfiguracja mojego lacz - nie wiem albo jakis konflikt z IP - mam stale - spowodowalo ze najpierw zaczelo mi mulic a teraz wogole nie dziala i nie da sie wejsc na strone - po prostu serwer nie odpowiada. Na innych kompach oczywiscie wszystko jak nalezy.

ale taki maly OT - kupilem serwer na webd.pl - mowia Wam (tym ktorzy tam nie maja) - rrreeewwwweeeelllaaacccjjaaaa :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

ale taki maly OT - kupilem serwer na webd.pl - mowia Wam (tym ktorzy tam nie maja) - rrreeewwwweeeelllaaacccjjaaaa 

niby jaka rewelacja?

bo jak pare miesiecy temu wszystko padlo i sie okazalo, ze nie robili backupow to tez byla rewelacja, nie powiem, do dzis niemam ani kasy, ani zrodel serwisu..

"Lubię samochody i znam się na koniach mechanicznych."

Jestem na 99% pewien ze to nie zadna firma tylko jakies dzieciaki sie podszywaja pod firme ....

90174[/snapback]

Znam osobiście niekórych gości z linuxpl.com i to żadne dzieciaki tylko poważne osoby.

Jesli chodzi o jakość usług - praktycznie żadnych zastrzeżeń.

Live Free or Die

• 3 miesiące temu...

Odpowiem tak, najlepszy SUPPORT, co jest najistotniejsze przy hostingu

niestety znanazłem dopiero w USA. Tam też oczywiście zdarzają się

fatalne firmy, ale w niektórych - czapki z głów. LiveChat i zapisany w

statusie max. czas na odpowiedź mailową (max. 1 godz.). Pisałem ok.

20 razy - nigdy nie przekroczyli tego terminu. Live Chat - zawsze ktoś jest.

Nawet pogadałem przez telefon z jakimś Hindusem...

I wtedy nawet jak jest jakiś krótki pad, jakoś lżej człowiekowi, bo wiem,

że oni się starają...

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności