Skocz do zawartości

[Opinie] cyberFolks (dawne Linuxpl.com)

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

Rozumiem, że jak widzisz jak sąsiada ( nasilałeś z l o d z i e j a)

Widzisz Ty nawet nie wiesz, że do czasu skazania prawomocnym wyrokiem każdy jest niewinny a nie [ osoba domniemana o popełnienie przestępstwa lub wykroczenia ]. I Twój donos może tylko popsuć komuś życie i zdrowie a sąd uniewinnić. Jak wtedy spojrzysz mu w oczy? A wiem nie masz z tym problemów przecież.

Dobra kończ tą dyskusję bo za chwili inni zaczną glosować aby Ciebie zbanować.

• Odpowiedzi 374
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Aby zakończyć już temat użytkownika acar, bo chyba nie o to w tym temacie chodzi, mam pytanie - kiedyś korzystałem z linuxpl jak potrzebowałem hostingu i specjalnie nie narzekałem. W tej chwili znów potrzebuje jakiegoś hostingu w sprawdzonej firmie. Na jakim poziomie są w tej chwili ich usługi? Ktoś coś może wie? Prosiłbym o opinię raczej nie-nowych użytkowników :)

Nawet gdy czasami na ich maszynach ci coś nie odpowiada, bo np. na współdzielonym jest coś nie tak w configu php to zaraz ci to zrobią, a z adminem pogadasz nawet na gg, ale odradzał bym u nich właśnie hostingi seo kiedyś były mocno zapchane i loud był spory, teraz nie wiem.

2_tani_hosting_www.jpg

MyDevil.net chyba najlepszy hosting dla Dev i nie tylko ref
Najwartościowsze kursy online

Ja też mogę Ci polecić linuxpl, suport jest na wysokim poziomie, całodobowy. W PL są lepsze i gorsze firmy od linuxpl, zresztą możesz przetestować ich serwery.
Jedno czego nie polecam to hostingi SEO, są naprawdę zapchane.

Żeby nie być gołosłownym to post wyżej masz linka do strony na hostingu SEO, szybkość możesz sprawdzić na https://tools.pingdom.com/#!/cYAIgT/https://primo-tech.pl/
Parametr Faster than jest na 7% a to znaczy, że jest to strona mieszcząca się w 7% najwolniejszych stron www, czas ładowania 60 sekund. No ale weź pod uwagę to, że ja się nie znam i mogę bzdury gadać.

Jako alternatywę mogę polecić kylos, też nie ma problemów.

Dzięki Wam serdecznie za informacje, pewnie mają jakiś okres testowy więc jeszcze to sprawdzę dokładniej aby uniknąć ewentualnych migracji po kilku miesiącach. Hostingu potrzebuje dla zwykłej stronki, więc żaden wielki kombajn mi nie jest potrzebny. Chciałbym mieć tylko w miarę szybki kontakt z supportem w razie usterek.

Jeśli pod jedną stronę to kup hosting za 49zl u nich i będziesz zadowolony mam od kilku ładnych lat tam konta i nigdy nie było problemu z działaniem. A support w nocy o północy odpisuje :) nawet pliki przywracaja jak coś przez przypadek skasujesz :) polecam.

bilbord_opublikuj_mini.png

Zasadniczo to masz rację, nie moje g.. więc zapytałem linuxpl czy to jest zgodne z ich regulacjami, odpowiedzieli, że tak. Więc nie korzystam z ich usług.

I na tym powinieneś zakończyć temat, co Ciebie obchodzi jakie strony ktoś postawił?A jak Ty postawisz jakiś śmietnik i ktoś gdzieś zgłosi będziesz zadowolony?

Żebyś przypadkiem kiedyś nie miał jak w bajce:

"Ojej! Po co tyle hałasu?
Zapomniałem wrócić do lasu,
Zaspałem, bo myślałem, że to niedziela.
Błagam, niech pan nie strzela,
Litości, panie gajowy!"

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Ja też mogę Ci polecić linuxpl, suport jest na wysokim poziomie, całodobowy. W PL są lepsze i gorsze firmy od linuxpl, zresztą możesz przetestować ich serwery.

Jedno czego nie polecam to hostingi SEO, są naprawdę zapchane.

Żeby nie być gołosłownym to post wyżej masz linka do strony na hostingu SEO, szybkość możesz sprawdzić na https://tools.pingdom.com/#!/cYAIgT/https://primo-tech.pl/

Parametr Faster than jest na 7% a to znaczy, że jest to strona mieszcząca się w 7% najwolniejszych stron www, czas ładowania 60 sekund. No ale weź pod uwagę to, że ja się nie znam i mogę bzdury gadać.

Jako alternatywę mogę polecić kylos, też nie ma problemów.

Acar, widzisz, no nie znasz się. Moja strona działa na starym serwerze, który niestety jest zawirusowany. Przeniesiona jest tam tymczasowo.

Tak naprawdę, to mam ponad 150 stron na jednym seo koncie w Linuxpl i śmiga wystarczająco dobrze. Czas ładowania? W seo hostingu mało isttony, bo wystarcza do 30 sekund i w takim się mieści.

B-H jest 10000 gorsze pod tym względem. A kylos to teraz też B-H.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności