Skocz do zawartości

[Opinie] cyberFolks (dawne Linuxpl.com)

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

ja mam jednego WP-ka - śmiga jak złoto :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 374
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Śmiga jak należy :)

Problem zależy chyba od lokalizacji i łączy. Hosting jest ok - sprawdziłem u źródła.

A co do samego wątku to generalnie nie mogę na nich narzekać. Mam też hosting na IQ i chyba są w miarę porównywalne. Tu i tu zdarzają się czasami problemy - ale nie takie żeby nie dało się ich przeskoczyć. Wszystko chyba zależy od nastawienia.

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

Jedyne wyjaśnienie twojego dziecinnego zachowania intru to:

1) Czarny marketing (ale mało prawdopodobne)

2) Oczekujesz, że firma to zobaczy i da Ci jakiś rabat a może za free będzie miał kolejne ip ;)

Zauważ ze ten topik intru jest sprzed 5 lat :) I wyjaśnił wszystko w kolejnych postach.

Linuxpl.com i serveradmin.pl mogę polecić, bardzo dobra firma.

tydzien temu kupilem tam serwer + domene, do dzisiaj domena nie zostala zarejestrowana, dzwonilem na "firmowy telefon" nikt nie odpowiadal az w koncu odebrala jakas kobieta i pyta "kto dzwoni ?" no to ja sie pytam czy tu firma linuxpl a ona "Grzesiu prosil zeby mowic zeby dzwonili na komorke", ktorej oczywiscie nie odbiera.

Jestem na 99% pewien ze to nie zadna firma tylko jakies dzieciaki sie podszywaja pod firme i czekam teraz na zwrot kasy a sprawa zajma sie odpowiednie organy scigania bo tu nie chodzi o moje 150 zl wpakowane w bloto ktorych juz pewnie nie odzyskam tylko o to ze pewnie wiecej ludzi juz nacieli :P

No to ktoś ładnie ktoś poszalał , coraz więcej [ nierzetelny partner ]ów i to na każdym kroku. Jest to bardzo uciążliwe szczególnie jak sie ma swój biznes.

jak na dzisiaj:

-mam tu 3 konta Klientów

-jedno konto moje od miesiąca, które kupiłem po tym jak zacząłem zarządzać powyższymi, zachęcony opinią jednego z nich.

-support czasem ciężki do osiągnięcia - ale po kontakcie zawsze wszystko jest w porządku.

ja polecam. w tej cenie i przy tej jakości i panelu.

tydzien temu kupilem tam serwer + domene, do dzisiaj domena nie zostala zarejestrowana, dzwonilem na "firmowy telefon" nikt nie odpowiadal az w koncu odebrala jakas kobieta i pyta "kto dzwoni ?" no to ja sie pytam czy tu firma linuxpl a ona "Grzesiu prosil zeby mowic zeby dzwonili na komorke", ktorej oczywiscie nie odbiera.

No to ktoś ładnie ktoś poszalał , coraz więcej [ nierzetelny partner ]ów i to na każdym kroku. Jest to bardzo uciążliwe szczególnie jak sie ma swój biznes.

Komentować posty z taką historią - toż to archeologia.

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

Już drugi rok leci jak jestem ich klientem i nie narzekam, wręcz przeciwnie. Chociaż za każdym razem przed napisaniem do supportu z jakimś problemem mam jakieś dziwne obawy, że problemu nie rozwiążą, jednak jest ekspres.

W jednym przypadku, kiedy chciałem przywrócić backup (około 2GB) były lekkie problemy, które zostały załatwione, więc w sumie polecam.

ff11.jpg

Linki PageRank 1-7 | Bazy linków SEO - więcej asortymentu w naszym sklepie SEO!

lubie takich kilkunastoletnich "zmieniaczy" swiata.. zresztą, widać po ilości wykopów jak się wszyscy "przejeli" tymi wielkimi wpadkami linuxpl

Nie wiem czy jestem kilkunastoletnim ale spoko :D Spoko widze po refererach, ze pare stron napisalo o tym ;) Niebezpiecznik w przyszlym tygodniu.

Nie jestem zwiazany z jakakolwiek firma hostingowa wiec nie dopie... drugiego jak to stwierdzil kolega Eldoka.

Ehem, prywatnie posiadam u nich jedno konto i +50 zalatwilem klientow wiec to jednak troche kasy jest :) Jakbys czytal to nie oczekuje pieniedzy albo bonusowego czasu istnienia konta. IP tez nie potrzebuje bo i po co mi? :)

Ogolnie wedlug niektorych to najlepiej tuszowac wszystkie sprawy zwiazane z bezpieczenstem i czekac az bedzie kolejna wojna polsko-turecka script kidds :)

Osobiscie nie narzekam kontakt w miare dobry, s60 stabilna jednak bylo pare niuansow :) Wypralem tylko ten brud ze wzgledu na @kubofonista bo nie potraktowali go po ludzku. Skoro klient nie zasluzyl na szacunek to oni rowniez.

A i zeby bylo jasne to byl lightowy blad :) Inne juz nie beda tak mile... o nie :)

PHP Freelancer

Webkrytyk - zobacz jak marnują się Twoje pieniądze w internecie!

Nie wiem czy jestem kilkunastoletnim ale spoko :D Spoko widze po refererach, ze pare stron napisalo o tym :) Niebezpiecznik w przyszlym tygodniu.

no jeśli jarasz się czyms takim, że narobisz anonimowo firmie "kolo xxxx" bo zablokowala konto jakiemus klientowi to jestes zwyklym gimbusem niezaleznie od wieku ;). jasne, ze mozna czuc sie wielkim jak uderzysz w jakies jednosobowe linuxpl i rozwalisz komus budowana kilka lat marke bo nie stac go na armie prawnikow i marketingowcow jak home.pl czy netartu. Pozostaje jedynie wierzyc, ze kiedys ktos komu zalazles za skore podobnie nie zasadzi sie na ciebie..

ja mimo tego, ze wkurzaja mnie (delikatnie mowiac) niektore poczynania roznych firm i firemek (a korzystam z kilkunastu hostingow) nie czuje do ciebie jakiejkolwiek sympatii bo zrobiles problem z sytuacji ktora codziennie spotyka dziesiatki osob i opublikowales "pseudobuga", ktory tak naprawde nie ma zadnego znaczenia z punktu widzenia bezpieczenstwa danych usera.. roznie dobrze moge komus zablokowac konto w mbanku wymyslajac sobie id i wpisujac bledne haslo.. to taka sama "dziura" jak ta wymyslona przez ciebie.

pozdrowienia.

googlerulz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności