Skocz do zawartości

[Opinie] cyberFolks (dawne Linuxpl.com)

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 374
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

linuxpl.com - najlepszy polski hosting, wedlug stosunku cena/jakosc.

trzymam na najtanszym planie kilka stronek, w tym - stronke na wp, z 1-1.5k uu dziennie.

Dziala super. Kocham ten hosting.

• 5 tygodni później...

Moje zadowolenie z linuxpl zniknęło.

Od wczorajszego popołudnia nic mi nie działa, a w mailach tylko zbywają (najpierw, że potrwa to max godzinę, później, że nie więcej niż 24h), a to już ok. 30 godzin padu...

Moderowany katalog stron ogrodniczych - Zapraszam do wpisów branżowych stron (na moderację trzeba się sporo naczekać ale warto)

Powiem do czego to mi było potrzebne, te starsze serwery potrafią się przycinać itd ale też są starszej generacji więc i wolniejsze, mnie to powoli zaczęło wkurzać, dlatego kupiłem u nich nowe konto i jak na razie zero problemów, a od kiedy ty masz u nich?

no - w końcu działa - po kilkudziesięciu godzinach od zgłoszenia

Na każdym hostingu zdarzają się awarie, ale dobra firma powinna to załatwić 1-2 godziny...

Moderowany katalog stron ogrodniczych - Zapraszam do wpisów branżowych stron (na moderację trzeba się sporo naczekać ale warto)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności