Skocz do zawartości

[Opinie] cyberFolks (dawne Linuxpl.com)

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 374
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

w tej klasie jeden z lepszych hostingów - mam tu już hostingi od 3 lat - i naprawdę nie miałem z nimi problemów a support jest ok. Teraz zyskują popularność i trochę to może martwić - ale mam nadzieję, że jakości nie obniżą - również polecam.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Dzisiaj na zwykłym koncie serwery nie działały przez ponad 12 godzin!, serwery chyba im się przegrzały. Ale ogólnie Polecam serwer bo prawie nigdy nie ma problemów!.

Myślę że oferuję naprawdę wytrzymały worek bokserski lub worek treningowy dla małych i dużych Facetów lubiących kobiety ;-)

dla mnie obsługa tam jest na najniższym poziomie, sam adres strony budzi obawy :piwo:

Ciekawe jakie obawy może budzić adres strony? Strach o własne życie, zdrowie?

Ja tam mam bardzo rozbudowane strony na Drupalu. Lepsze parametry znalazłem jedynie na dedykach.

Ja mam tam konto od prawie 2 lat i przez cały ten czas jest monitorowane co 10 min. W tym okresie zdarzyły się może ze dwie lub trzy kilkuminutowe przerwy. Jeśli chodzi o support to pierwsza liga, widać że znają się na robocie no i na odpowiedź nie trzeba długo czekać. Ja najczęściej rozmawiam z nimi przez gg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności