Skocz do zawartości

[Opinie] cyberFolks (dawne Linuxpl.com)

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 374
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...

Mam u nich kilka kont.

Ostatnio zastanawiałem się nad ofertą SEO.

Na szczęście nie wziąłem, ogólnie hosting to porażka, w zależności od serwera rwie transfer.

Być może jestem przyzwyczajony do lepszych ale linuxpl to porażka..

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Już to kiedyś napisałem i powtórzę jeszcze raz - mam u nich konto prawie 2 lata i zero problemów a support jest naprawdę pierwsza liga - zawsze ktoś jest i wszystkiego można się dowiedzieć. Dwóch moich znajomych też tam ma konta (jeden pewnie już ze 4 lata) i też sobie chwalą.

Co do SEO hostingów u nich to nie mam, ale kilka dni temu rozmawiałem z nimi na gg przy okazji innej sprawy i zapytałem, czy planują coś robić w kwestii poprawy bieżącej sytuacji. Odpisali, że cały czas nad tym pracują i że to są w sumie serwery jeszcze w fazie testów, czyli teoretycznie powinno się poprawiać.

Co do SEO hostingów u nich to nie mam, ale kilka dni temu rozmawiałem z nimi na gg przy okazji innej sprawy i zapytałem, czy planują coś robić w kwestii poprawy bieżącej sytuacji. Odpisali, że cały czas nad tym pracują i że to są w sumie serwery jeszcze w fazie testów, czyli teoretycznie powinno się poprawiać.

Testowanie to się robi przed wprowadzeniem usługi a nie na klientach.

Profesjonalne katalogowanie stron + baza precli i katalogów. Polecam Katalog PR4

A ten Miejski katalog stron jest inny niż wszystkie

Mam obecnie u nich dwa konta (nie seo). Na pierwszym była jedna awaria w ciągu 10 miesięcy (chyba, że nie wyłapałem w godzinach wieczornych i nocnych, nie monitoruję 24h). Drugim kontem interesuję sie od 2 tygodni, wcześniej stał tam tylko malutki wp z niemap zerowym ruchem, i przez ten czas dzieje się dużo. Wczoraj koło 11 strony na hostingu były neidostępne przez około godzinę, wieczorem, koło 23 znów godziny problem. Dzisiaj rano kolejne 20 minut. Robi się nieciekawie.

Mam 2 konta na linuxpl.com - zwykłe + SEO. Zwykłe działa elegancko, konto SEO od ok. 10 dni świruje (domeny się nie ładują itp) ale dostałem info, że dziubią przy kontach SEO by poprawić ich wydajność.

Gdzie nie miałem konta hostingowego coś zawsze sie chrzaniło, taka karma, ale przynajmniej na linuxpl.com support działa jak należy i póki co zostaje u nich.

----

Sprzedam Publikera, wersja 1.0.4 Biznes. Wystawiam FVAT. Więcej tutaj

Kupie linki i domeny - tematyka: księgowość/rachunkowość + zdrowie/medycyna. Kontakt przez PW

Przy okazji rozmowy na całkiem inny temat napisałem im w tamtym tygodniu, że mogliby wprowadzić płatności miesięczne tak, jak to ma miejsce na większości hostingów SEO i proszę - płatności miesięczne wprowadzone ;)

Nie wiem czy to moja zasługa czy nie - ważne, że uruchomili :P

W każdym razie miesięczny koszt konta SEO w promocji wynosi 33,58zł/brutto.

Jeśli ktoś nie ma tam jeszcze konta i ma zamiar założyć oto mój reflink: Linuxpl

Mnie się niestety ten hosting źle kojarzy. Miałem tam dawno temu konto i nie byłem z niego zadowolony. Być może teraz się coś poprawiło. A co do konta seo, to po co ktos w ogóle korzysta na nim z crona? Tam w teorii maja stać mini stronki, które nie generują znacznego obciążenia. To właśnie przez generowanie obciążenia kobyłami takie coś jak konto SEO nie ma prawa bytu.

@Darq: dostaniesz po łapach za tą sygnaturę. Jest za duża.

seowyszbanner.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności