Skocz do zawartości

jak google reaguje na zmiane serwera

BOyA

Rekomendowane odpowiedzi

Przeciez możesz zmienić też delegację swojej domeny i będzie oki :D

Linkujesz domenę a nie IP hosta.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zmiana hostingu (przeniesienie calej bazy SQL), zmiana delegacji domeny... adres strony bez zmian. Wlasnie sprawdzilem sobie na LinkAdage - spadek jest na dwoch DC, na pozostalych bez zmian. Ale i tak mnie to niepokoi bo do tej pory wszystkie DC mialy porywnywalne IP (+- 5%)

mach33 jeżeli dobrze wszystko przeniosłeś to zmiana serwera nie powoduje żadnych zmian na googlarce a te które zauważyłeś na pewno nie zalezą od przenosin.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

czasami za długo trwa propagacja nowego wpisu do dns, i tutaj moga byc pewne kłopoty, im lepszy serwer dns tym lepiej. zmiana delegacji domeny np. obsługiwanych przez yahoo trwa kilka sekund przeważnie.

co do zmain serwera generalnie, przenosiny serwisu nie maja wpływu na SERPy, mogą mieć tylko przejściowo na kilka dni albo krócej. jak masz pecha i własnie w momencie przenosin google boty wpadły, a serwis był offline

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności