Skocz do zawartości

szybki.niezbednik.info

Filiop

Rekomendowane odpowiedzi

Odnosze wrazenie ze strona robiona byla na szablonie. Kwestionuje tez zakladanie forum dla pustej strony.

https://www.szybki.niezbednik.info/podkrecanie.html tragicznie wygladaja te za duze obrazki wychodzace poza tekst

Tekst ten zostal PRZEKOPIOWANY, nie jest to twoja tworczosc. Swiadczy o tym np pojawiajacie sie w tekscie "Very Happy" albo 'Smile" Zrodelko: https://forum.pcmaniak.pl/a4136.html ; Dostales zgode autora na to? Ku*a mac, tak perfidnie zzynac z netu !! Nawet z obrazkami, slowo w slowo. Myslales ze nikt sie nie dowie ?

Wypad stad z taka strona ! Szkoda domeny (smierdzacej na kilometr komputer swiatem) na taki smiec. Gdyby chociaz twoj tekst tam byl.

Tak dostałem zgodę autora, więc może skulisz ogonek i przeprosisz? Wysłałem prośby do jeszcze paru osób o możliwość umieszczenia ich pracy na swojej stronie i dostałem 3 odpowiedzi teraz tylko poprawiam teksty, nawet jeśli któraś tych osób się rozmyśli natychmiast usunę teksty ponieważ nie akceptuję kradzieży...

Tylko zwierzeta "kulą" ogon wiec tego robic nie zamierzam. Jesli sie jakis tekst kopiuje (nawet ze zgoda) to uwazam ze TRZEBA i tak o tym informowac czyjego ow tekst jest autorstwa. Zreszta co to za strona (nadal podtrzymuje) ktorej autorowi nie chce sie pisac tekstow tylko "żebra" o nie.

MFA - zmien kolory daj mocne barwy, teraz to wyglada jak blog 14 latki.. co tu oceniac?

całkowicie się z tobą zgadzam

i dodam że nic nie przykuwa uwagi

Lustra magazynowe - Firma "Szymkowiak" - lustra przemyslowe

sklep-nurkowy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności