Skocz do zawartości

Nowy katalog

kataBLOG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

1. wg mnie jest bardzo czytelny... i łatwy w nawigacji, nawigowanie tagami pozwala ci przegladac

strony w tematycznie połączony sposób... można surfować i dowiedzić się czegoś o stronach nie koniecznie w nie klikając (z wpisu oraz z komentarzy).

Liczę się z Twoim zdaniem, ale dla mnie (jako użytkownika) nie czytelne jest np. wywalenie wszystkich kategorii na główną stronę, jeżeli ponad połowa nie zawiera wpisów, tak jak to robią czasmi qlwebowcy.

2. jeżeli komuś się nie będzie chciało wpisywać pięciu zdań - to jego strata. Treść musi być bo to podstawa... tak aby użytkownik miał możliwość przeczytania czy na tej (jak już ma w nią kliknąć) znajduje się to czego szuka.

Mam nadzieję, że Ci którzy zauważą potencjał w tym tkwiący, dopiszą swoje strony.

Pozdrawiam

No widzę, że konkursik jest, ale nie podoba mi się ten punkt:

Jeżeli stron będzie miała zbyt dużo komentarzy negatywnych, a tym samym będzie można stwierdzić że jest nie użyteczna - usunę ją z indeksu i nie będzie pojawiać się w wynikach wyszukiwania.

W końcu to jest chyba katalog, a nie konkurs czy toplista (i to chyba ty oceniasz wartość strony - akceptując)

Dodatkowo wg. mnie lepiej by było gdyby w katalogu można było założyć konto, bo tak to każdy może podawać się za kogoś i dodatkowo masz utrudnione zadanie w sprawdzaniu tego wszystkiego, a tak to ilość komentarzy do bazy, potem w panelu administracyjnym masz tabelkę kto ile napisał, sprawdzasz i wsio :blink:

No widzę, że konkursik jest, ale nie podoba mi się ten punkt:

Jeżeli stron będzie miała zbyt dużo komentarzy negatywnych, a tym samym będzie można stwierdzić że jest nie użyteczna - usunę ją z indeksu i nie będzie pojawiać się w wynikach wyszukiwania.

W końcu to jest chyba katalog,

a nie konkurs czy toplista (i to chyba ty oceniasz wartość strony - akceptując)

Tak ja oceniam akceptując, ale musze liczyć się ze zdaniem innych - aby budować społeczność...

Komentarze też moderuję, więc przechodzą (przechodzić będą tylko wrtościowe)

panel loguje ip i maila - wiec jezeli ktos bedzie działał na niekorzyść jakiegos wpisu będzie usuwany/blokowany...

Jeżeli natomiast strona będzie zbierać negatywne opinie... będzie usuwana tylko z INDEKSu

wyszukiwania... linki dalej beda w katalogu...

Tak to jest katalog, ale też indeks wartościowych stron wśród których można szukać...

(tutaj dziękuję Yeden'owi - dzięki któremu zacząłem się zastanawiać jak rozwiązać

wszukiwarkę i wpadłem na ten pomysł)

• 2 tygodnie później...

Przy głosowaniu na głównej stronie:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/local/apache/www/htdocs/katablog.pl/wp-content/plugins/postratings/postratings.php:1) in /usr/local/apache/www/htdocs/katablog.pl/wp-content/plugins/postratings/postratings.php on line 327
(po zagłosowaniu)

Przy głosowaniu na głównej stronie:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/local/apache/www/htdocs/katablog.pl/wp-content/plugins/postratings/postratings.php:1) in /usr/local/apache/www/htdocs/katablog.pl/wp-content/plugins/postratings/postratings.php on line 327
(po zagłosowaniu)

Dzięki, nie zauważyłem, musiał mi się wkraść jakiś błąd przy edycji...

Poprawione...

1 - bardzo nie czytelny

No bez przesady. Inny i tyle.

2 - malo komu bedzie sie chcialo wpisywac tyle itd. " ja zrezygnowalem z dodanie swoich stronek "

IMHO to akurat plus. Strony cos warte łatwo opisac, strony nijakie faktycznie trudno. A dużo czasu to na pewno nie zajmuje ;)

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności