Skocz do zawartości

Nowy katalog

kataBLOG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A mógłbyś zdradzić jak to przerobiłeś, ja sie męczyłem nad tym i mi jeszcze nie działa... a co do wpisów, to miały być chyba po 5-10 zdań, a teraz co tam patrze to jest o wiele więcej.

"Myśl, myśl, myśl..."- Kubuś Puchatek

A mógłbyś zdradzić jak to przerobiłeś, ja sie męczyłem nad tym i mi jeszcze nie działa... a co do wpisów, to miały być chyba po 5-10 zdań, a teraz co tam patrze to jest o wiele więcej.

Jak ludzie wpisują więcej to jest bardzo dobrze... :)

chodzi ci o przerobienie wp czy tylko postratings?

Tylko postratings, tak aby działało bez wp.

no to tu moze być większa robota... bo to zależy z czym ma działać...

ale podobnie jak w pluginie trzba załadować elementy, js (pamietając o

Simple AJAX Code-Kit) i funkcje..

i dopasowac funkcje do tego nad czym pracujesz....

mały update o poręczne SNAP miniaturki...

co o tym sądzicie koledzy?

Przeszkadza w korzystaniu z katalogu. Najezdzam kursorem na link i doslownie tylko przez ulamek sekundy widac na pasku stanu adres odnosnika, w momencie gdy pojawia sie snap koniec z podgladem adresu.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Najezdzam kursorem na link i doslownie tylko przez ulamek sekundy widac na pasku stanu adres odnosnika, w momencie gdy pojawia sie snap koniec z podgladem adresu.

Zależy w jakiej przeglądarce - w FF jest ok, w Operze tez nie mam problemu, a w IE6 - fakt jest jakiś problem,

w IE6 adres pojawia sie tylko w okienku SNAP, wiem ze moze to przeszkadzac, ale zastanawiam sie nad tym z punktu uzytkownika, ktory nie chce marnowac czasu na odwiedziny stron ktore go nie zainteresuja... a wydaje mi sie ze tak miniaturka to idealne rozwiazanie...

Chociaż właśnie odkryłem że w IE coś się gryzie z systemem oceniania,

może mi ktoś to sprawdzić pod IE...

Najezdzam kursorem na link i doslownie tylko przez ulamek sekundy widac na pasku stanu adres odnosnika, w momencie gdy pojawia sie snap koniec z podgladem adresu.

Zależy w jakiej przeglądarce - w FF jest ok, w Operze tez nie mam problemu

No wlasnie w Operze jest ten problem. Dokladnie rzecz ujmujac 9.02. W sensie snapshot jest ok, problem z ukryciem adresu w pasku stanu (a ja zwyczajnie lubie wiedziec w co klikam).

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

No wlasnie w Operze jest ten problem. Dokladnie rzecz ujmujac 9.02. W sensie snapshot jest ok, problem z ukryciem adresu w pasku stanu (a ja zwyczajnie lubie wiedziec w co klikam).

Jasne też tak mam... normalna sprawa... z tego co zaobserwowałem to się wogule dziwnie to zachowuje... bo raz znika, a raz nie (za drugim najechaniem na link) ... w firefoxie jest ok... a w ie zawsze znika ...

wiec chyba pujde na kompromis (bo tyle problemów ile przeglądarek) i zostawie to tak jak jest..

bo zalezy mi na miniaturkach...

• 5 tygodni później...
Zapewne wiesz, że nakłanianie do klikania w adsense nie jest dopuszczone ;)

Tak wiem, i dlatego pisze: "Kliknij w reklamę poniżej jeżeli uzansz któryś link za interesujący"

uwazam ze nie jest to naklanianie... jeżeli google tak uzna... hm... to przestane wklejac adsense

i tyle... zarobek z tego taki ze mysle ze mnie to nie zbawi ;)

• 4 tygodnie później...

Zapraszam do korzystania z KataBLOGU. Kliknij w reklamę poniżej jeżeli uzansz któryś link za interesujący - pomożesz się rozwijać mojemu KataBLOGOwi ;)

Reklamy Google

;)

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności