Skocz do zawartości

[sprzedam] Startup fintech - platforma automatyzującą windykację, API

deser

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam na sprzedaż platformę całkowicie automatyzującą polubowne procesy windykacyjne - https://debtlink.pl

Produkt windykuje niezapłacone faktury - integruje wysyłkę SMS, email, voicebota wykonującego połączenia oraz wysyłkę pocztowych wezwań do zapłaty i dodaje analitykę - wszystko automatycznie. 

Posiada frontend, za pomocą którego użytkownik końcowy (wierzyciel) może zlecić windykację oraz śledzić wykonane działania windykacyjne oraz ich skuteczność (np. kiedy dłużnik otworzył email, kiedy odebrał pismo lub odsłuchać nagraną wiadomość od dłużnika).

Platforma posiada również API pozwalające na masowę integrację - w planach miałem miałem m.in. integrację z fakturowniami, giełdami długów, faktoringami i innymi podmiotami finansowymi. API pozwala na dodawanie i aktywowanie spraw, monitoring działań, analitykę oraz dodawanie informacji o spłatach i dodawanie załączników. 

Proces windykacyjny jest w pełni konfigurowalny, może został połączony z tradycyjną windykacją (np. jako kolejny krok w procesie).

Możliwości integracji są nieograniczone.

Chcę sprzedać cały produkt - wraz z kodem źródłowym, prawami itd.

Technologia wykonania:

Backend: Python 3.7, Django, PostgreSQL, Celery, DjangoRestFramework

Frontend: Angular, Material Design

Zainteresowanych zapraszam do kontaktu przez email: info@upcode.pl oraz tel.: 796 731 176

Dane firmy:

Upcode

ul. Traktorowa 20/54

91-129 Łódź

NIP: 8341813553

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności