Skocz do zawartości

Ocena nowej odslony wortalu ePliki.info

kander

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Przed udostepnieniem witryny wszystkim Uzytkownikom wortalu, chcialbym poddac ocenie jej nowa wersje. Interesuje mnie wszystko, poczawszy od grafki po uzytecznosc. Konstruktywna krytyka mile widziana :P

Adres do strony: https://kander.home.pl/

Pozdrawiam serdecznie,

Co to za glupia moda zakladanie for na kazdej powstajacej stronie? Toz to marnotrastwo bazy danych; Lay mi sie nie podoba, sens istnienia takiej strony zaden. (jak i powielona zupelnie tematyka, nie wyrozniajaca sie NICZYM)

"ePliki.info to wortal traktujący o legalnym oprogramowaniu. W serwisie znajduje się wiele programów, gier, spolszczeń,"

Zdanie przeczy samo sobie. Spolsczenia czesto naruszaja prawa autorskie.

Druga bzdura:

"Kopiowanie, powielanie i rozpowszechnianie materiałów, a także innych elementów z serwisu ePliki.info w całości lub w części, w jakikolwiek sposób bez wcześniejszej, pisemnej zgody jest zabronione."

Dajecie mozliwosc kopiowania (= sciagania) plikow a w umowie tego zabraniacie.

Druga bzdura:

"Kopiowanie, powielanie i rozpowszechnianie materiałów, a także innych elementów z serwisu ePliki.info w całości lub w części, w jakikolwiek sposób bez wcześniejszej, pisemnej zgody jest zabronione."

Tego juz po prostu nie skometnuje... Czytanie ze zrozumieniem sie klania. Tyle...

Co to za glupia moda zakladanie for na kazdej powstajacej stronie? Toz to marnotrastwo bazy danych; Lay mi sie nie podoba, sens istnienia takiej strony zaden. (jak i powielona zupelnie tematyka, nie wyrozniajaca sie NICZYM)

Heh... powielanie... Strona istnieje od 2004 roku, ocenie poddaje wylacznie nowa odslone wortalu. Czy gdzies zaznaczylem, ze chodzi o tematyke etc.?

"ePliki.info to wortal traktujący o legalnym oprogramowaniu. W serwisie znajduje się wiele programów, gier, spolszczeń,"

Zdanie przeczy samo sobie. Spolsczenia czesto naruszaja prawa autorskie.

Ok, tutaj sie musze czesciowo zgodzic. W nowej wersji nie bedzie spolszczen, jak rowniez gier. Swiadczyc moze o tym odnosnik w glownym menu - "Katalog programow". Po prostu nie usunalem niepotrzebnych informacji.

Druga bzdura:

Tego juz po prostu nie skometnuje... Czytanie ze zrozumieniem sie klania.

Ano, u ciebie. Bo czym ze sa w takim razie wg ciebie materialy a czym inne elementy ? Wg mnie materialy = tekst, inne elementy = pliki do zassania. No bo chyba nie layout ? Udowodnij mi ze nie mam racji

Udowodnij mi ze nie mam racji

Programy (pliki do pobrania) nie sa innymi elementami (naszymi), gdyz sa to tylko odnosniki prowadzace do stron producentow danego typu oprogramowania i nie stanowia naszej wlasnosci.

Frazes... Moze tak wiecej szczegolow.

patrzysz pod zlym katem na strone

top masz za duzy

jak sobie odpalilem w 1024 to zdecydowanie za duzy

wiecej nie powiem bo musisz zaczac samemu kombinowac.

postaw sie w sytuacji usera po prostu.

Hmm, forum PiO ma "podobnej" wielkosci top. Bez przesady... Nie zyjemy juz w sredniowieczu. Tak w gwoli scislosci, jak mozna stwierdzic cos takiego: "niska funkcjonalnosc ogolna", podajac za jedyny argument wielkosc top'u. I teraz sie wcale nie czepiam. Jezeli piszesz o funkcjonalnosci to czekam na jakis konkretny argument, bo ten mnie wcale nie przekonuje, tak samo jak "wiecej nie powiem bo musisz zaczac samemu kombinowac.". Nie oczekuje od Ciebie zadnego rozwiazania, a jedynie opinie, poparta jakims konkretnym, dajacym do myslenia argumentem. Jezeli maja byc one takie jak do tej pory, to oszczedz sobie i innym czas.

moze Ty masz 21" LCD ja mam wciaz tylko 17"

opinie wyrazilem. powtarzac sie chyba nie musze? poradzisz sobie z przewinieciem strony wyzej?

polecam tez slownik ortograficzny. nie wiem co to znaczy

oszczec

kojarzy mi sie z czynnoscia fizjologiczna.

https://' target="_blank">

sq- Aero Plan

moze Ty masz 21" LCD ja mam wciaz tylko 17"

opinie wyrazilem. powtarzac sie chyba nie musze? poradzisz sobie z przewinieciem strony wyzej?

polecam tez slownik ortograficzny. nie wiem co to znaczy

oszczec

kojarzy mi sie z czynnoscia fizjologiczna.

Ok, przyjmuje do wiadomosci Twoja opinie. Co do slownika, to chyba Twoj jedyny trafny argument w temacie. Popelnilem blad, poprawilem i dzieki za zwrocenie uwagi. Bez urazy, ale tlumacz koniowi, ze woz sie wywrocil.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności