Skocz do zawartości

Sens pozycjonowania nowej strony

Jacek_K

Rekomendowane odpowiedzi

@MaxPan dlatego napisałem podobno. Pozycjonuję strony z różnym wiekiem i odnosiłem się do wypowiedzi poniżej.

W dniu 4.01.2020 o 13:55, Jacek_K napisał:

,,Google lubi strony z dłuższą historią, warto zatem wykonać optymalizacje strony i wrócić z tematem pozycjonowania za 5-6 miesięcy, teraz lepiej wykorzystać budżet na SocialMedia."

Nie uważam, że wiek domeny determinuje to czy się uda, czy nie.

@Pyciak Zadający pytanie jest początkującym SEOwcem, albo inaczej, jest gdzieś na początku :)

Teraz co do tematu Shopera. Pozycjonujemy Shopery z sukcesami. A dochody z SEO pozwalają na budżety rzędu 5k  (budżet na SEO w projektach uzależniamy od dochodów uzyskiwanych z tego kanału - uwzględniając atrybucję)

Co do kampanii Google Ads. Mam takie jedno konto, gdzie reklamujemy "niepiękny" sklep na Prestashop z perfumami. ROAS mamy na poziomie około 1100 procent (bez zapytań brandowych na nazwę sklepu)

• 3 tygodnie później...

Apel do modów: czy posty forumowicza ebdcda można by zebrać w formie antologii w jednym miejscu, jakimś wyróżnionym wątku, Szkoda żeby posty tak bardzo nasycone odkrywczymi, wartościowymi i motywującymi treściami marnowały się w rozproszeniu.

Zebrane w całość dla wielu mogłyby stanowić kompendium przydatnej wiedzy, źródło inspiracji i kreatywnego pobudzenia 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności