Skocz do zawartości

Nasycenie słowem kluczowym

antaba

Rekomendowane odpowiedzi

20 godzin temu, s_matysik napisał:

linkując z artykułu o kotach, do strony z suplementami diety otrzymamy taki sam efekt jak w przypadku, gdyby ten artykuł linkujący był o suplementach.

Link to link, nie ma znaczenia z jakiego miejsca idzie aby miejscówka nie była oflagowana przez Google. Może nawet nie być w topie. 

Tylko, że nie bierzesz pod uwagę innych czynników, które mają coraz większy wpływ na SEO. Chociażby ruch naturalny, którego nie wykorzystuje oraz inne czynniki o których nie będę pisał. 

Tym samym robisz pozycjonowanie a nie Seo. Gdzieś czytałem czy oglądałem bardzo trafne wyjaśnienie jaka jest różnica miedzy seo a pozycjonowaniem. Ty jak widać bawisz się tylko w pozycjonowanie gdy dziś jest to za mało a by osiągnąć sukces. 

9 minut temu, Mion napisał:

Budżet w wysokości 1000 zł jest tak naprawdę budżetem wacikowym,

Za 1k/mc można zrobić lokalne seo (nawet na Warszawę) oczywiście nie topowe frazy ale takie które x razy pomnożą 1k i jeszcze zostanie na waciki. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zróbcie "angielski warszawa" czy "kancelaria warszawa" za 1k w 6 miechów. Tyle w temacie. Koniec i kropka pl.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Teraz, SzlafRock napisał:

Tym samym robisz pozycjonowanie a nie Seo. Gdzieś czytałem czy oglądałem bardzo trafne wyjaśnienie jaka jest różnica miedzy seo a pozycjonowaniem. Ty jak widać bawisz się tylko w pozycjonowanie

Fajnie, że oglądałeś i się tym tutaj podzieliłeś. Ale dla mnie nie ma znaczenia, czy to się nazywa SEO czy pozycjonowanie. Ważne, że wbijam trudne frazy. Nie będziemy się przecież sprzeczać o nomenklaturę.

Teraz, s_matysik napisał:

Fajnie, że oglądałeś i się tym tutaj podzieliłeś

To napewno nie Ty byłeś autorem tylko pewien guru zza wielkiej wody. Czym mam się dzielić z tobą? 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Teraz, SzlafRock napisał:

guru zza wielkiej wody

Wrocław jest za wielką wodą? Jakaś powódź była? Coś mnie omineło? ?

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

2 minuty temu, zgred napisał:

Zróbcie "angielski warszawa" czy "kancelaria warszawa" za 1k w 6 miechów. Tyle w temacie. Koniec i kropka pl.

Zgred, ale my nie piszemy, że wszystko się da w takim budżecie zrobić bo nie da. Ale są branże gdzie jest to wystarczający budżet, a nawet można napisać, że są branże, w których nikt nie wyda więcej na seo.

Rozmawiajmy merytorycznie a nie piszmy kto ma większego.

Teraz, markarczun napisał:

Zgred, ale my nie piszemy, że wszystko się da w takim budżecie zrobić bo nie da. Ale są branże gdzie jest to wystarczający budżet, a nawet można napisać, że są branże, w których nikt nie wyda więcej na seo.

Przed chwila padło, że się da bo ktoś nie umie ... no ale fakt. Dlasze dywagacje nie mają sensu. Każdy wraca do własnej piaskownicy.

Powodzenia ... chłopaczki ;) [ To nie do Ciebie Krzysztof ;) ]

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Teraz, markarczun napisał:

Rozmawiajmy merytorycznie

Jak merytorycznie to proszę bardzo - SEO to optymalizacja, treści, linki, SM. Nie mówimy/piszemy o "napierda****laniu" linkami z g***zik wartych miejscówek SWLami czy z precli o bełkotliwej treści z mieszarek. ;) To, że powyższe metody sprawdzają się w przypadku zerowej konkurencji to nie oznacza, że w przypadku kiedy na rynku lokalnym przy 20 konkurencyjnych firmach takimi metodami wbijesz się w topy.

Skończcie pitolić farmazony, tyle w temacie...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

4 minuty temu, Beerbant napisał:

Jak merytorycznie to proszę bardzo - SEO to optymalizacja, treści, linki, SM. Nie mówimy/piszemy o "napierda****laniu" linkami z g***zik wartych miejscówek SWLami czy z precli o bełkotliwej treści z mieszarek. ;) To, że powyższe metody sprawdzają się w przypadku zerowej konkurencji to nie oznacza, że w przypadku kiedy na rynku lokalnym przy 20 konkurencyjnych firmach takimi metodami wbijesz się w topy.

Skończcie pitolić farmazony, tyle w temacie...

Sorry, ale to przestań pierd... Mógłbym ci pokazać konkurencyjne frazy z Warszawy, które można zrobić tym co napisałeś i siedza sobie pięknie w topach. A, że Ty jesteś cienkim Bolkiem to już nie moja wina.

Beerbant to co proponujesz wymaga dużego budżetu, jeśli chodzi o art. sponsorowane,- chcesz mnie ze skóry obłupić? Tak jak pisze s_matysik to mały lokalny biznes, oprócz zakładania kont na social media, miejscówek,  wpisach w portalach z kodami, z konkursami, mapy, zaplecza, itd. trzeba zoptymalizować stronę.,  wciąż trwa. Korzystamy z 2 płatnych narzędzi - podstawowe pakiety i darmowe rozwiązania. Nie szastamy cudzym groszem, bo go nie ma, rachunek jest prosty- nie ma kasy, nie ma pracy. Dlatego zwracam się do nie starszych, ale mądrzejszych. Już na etapie analizy fraz kluczowych jest problem.

Bez urazy, ale kogo obchodzą problemy konkurencji? To jest biznes i tyle. Nie stać Ciebie na artykuły? Pisz sam. Nie stać na działania w SM? Działaj sam...

Teraz, antaba napisał:

rachunek jest prosty- nie ma kasy, nie ma pracy

rachunek jest prosty, nie inwestujesz nie rozwijasz się ;)

Teraz, antaba napisał:

Beerbant to co proponujesz wymaga dużego budżetu, jeśli chodzi o art. sponsorowane,- chcesz mnie ze skóry obłupić? Tak jak pisze s_matysik to mały lokalny biznes, oprócz zakładania kont na social media, miejscówek,  wpisach w portalach z kodami, z konkursami, mapy, zaplecza, itd. trzeba zoptymalizować stronę.,  wciąż trwa. Korzystamy z 2 płatnych narzędzi - podstawowe pakiety i darmowe rozwiązania. Nie szastamy cudzym groszem, bo go nie ma, rachunek jest prosty- nie ma kasy, nie ma pracy. Dlatego zwracam się do nie starszych, ale mądrzejszych. Już na etapie analizy fraz kluczowych jest problem.

Napisz coś więcej o branży, jakieś przykładowe frazy i będzie można coś więcej napisać. A tak to rozmowa wygląda jak wygląda. Oczywiście przydałby się adres strony, aby zerknąć na optymalizację.

1 minutę temu, markarczun napisał:

Mógłbym ci pokazać konkurencyjne frazy z Warszawy

Ustaw się w kolejce, bo takich pokazujących mam sporo, problem w tym, że żaden mi jeszcze nie pokazał ;)

Teraz, Beerbant napisał:

Ustaw się w kolejce, bo takich pokazujących mam sporo, problem w tym, że żaden mi jeszcze nie pokazał ;)

Wcale się nie dziwię. Jakbyś miał coś mądrego do powiedzenia to chętnie bym posłuchać rad co poprawić na stronie. Ale ja sam wiem co chce osiągnąć i jakie mam na to nakłady, więc twoje fantazje mnie nie interesują.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności