Skocz do zawartości

Nasycenie słowem kluczowym

antaba

Rekomendowane odpowiedzi

17 minut temu, SzlafRock napisał:

Nie nazwałbym nikogo z Polski guru. No, chyba, że ciebie.

No, ale chyba masz świadomość, że SEO za wielką wodą nijak porównać do rynku europejskiego a tym bardziej polskiego ? ;)

10 minut temu, markarczun napisał:

Ale ja sam wiem co chce osiągnąć i jakie mam na to nakłady, więc twoje fantazje mnie nie interesują.

Wiedziałem, że jak powiem "sprawdzam" to balon pierdnie. także nie pisz proszę o fantazjach bo na razie to Ty fantazjujesz na poziomie chłopca z piaskownicy "bo ja widziałem", "szwagier zrobił za stówkę" , "nie takie rzeczy robiliśmy za grosze" - tylko przykładów brak. EOT.

18 minut temu, antaba napisał:

to mały lokalny biznes

Zamów porządny audyt SEO z opracowaniem kierunków rozwoju uwzględniający niski budżet, określający możliwe kanały pozyskiwania klientów, uwzgledniający specyfikę rynku. Tylko znowu niestety rzecz rozbija się o kasę, bo doradztwo też kosztuje. Nie wiem co to za biznes, ale w wielu przypadkach biznesów lokalnych informowałem klientów, że SEO dla nich jest po prostu nieopłacalne, i inne tradycyjne kanały marketingowe sprawdzą się lepiej. Tyle w temacie.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Prace zleca przełożony, na początek należało edytować znaczniki meta, następnie wykonać przekierowania 301, poprawić błędy 404, przeanalizować i poprawić linkowanie wewnętrzne, nagłówki od H1-do H6, następnym zadaniem jest przeanalizowanie konkurencji, fraz kluczowych na których widoczna jest konkurencja. Jakieś dane można wyciągnąć z Senuto, backlinki też można z Majestic wyciągnąć dane, ale tak jak mówi Zgred, to są zasieki. Blokują  konkurencje roboty, już pisałem, podobnie jest w Spy Glass. Branża, już pisałem, powiedzmy, że rozrywkowo-usługowa - pokoje zagadek w różnych miastach. Nie mówię, że pozycjonowanie tej stront można zrobić za 100 zł, ale Ty nie przesadzaj. Twierdzisz, że 1000 zł na 2-3m-c to mało , krawiec kroi jak mu materiału staje, jest whitepress, jest linkhouse, sam przedstawiam gdzie linkują konkurenci. Jak pisze lexy" to szybka akcja.

Godzinę temu, antaba napisał:

pokoje zagadek w różnych miastach.

Skup się na mediach społecznościowych, zrób promocje w stylu "przyprowadzisz 5 osób ty wchodzi darmo, zdjęcia, grafika, ciekawe przykłady. Dla każdego z większych miast załóż aktywnie działający profil na FB. Opracuj scenariusze dedykowane np. na wieczór panieński czy kawalerski, dla zespołu z pracy, reklamuj te scenariusze.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@antaba nie obraź się, ale moim zdaniem powinieneś pokazać ten wątek przełożonemu, a idealnym podsumowaniem jest fragment wypowiedzi @Beerbant :

3 godziny temu, Beerbant napisał:

Zamów porządny audyt SEO z opracowaniem kierunków rozwoju uwzględniający niski budżet, określający możliwe kanały pozyskiwania klientów, uwzgledniający specyfikę rynku. Tylko znowu niestety rzecz rozbija się o kasę, bo doradztwo też kosztuje.

Z Twoich wcześniejszych postów wynika, że jesteś "głodny" wiedzy. Może namów przełożonego na jakiś porządny kurs/y SEO. Uczestniczyłem w wielu szkoleniach stacjonarnych (np. Xann, Paweł Gontarek, Artur Strzelecki, Cezary Lech, Bartek Berliński, Maciej Lewiński) + online (np. Gdaq, Lexy) i nie zdarzyło mi się, że byłem zawiedziony. Z każdego spotkania wyniosłem coś nowego - nawet jeśli nudziłem się kilka h, a crème de la crème trwało 10 minut :)

[Wykonam] ANALIZA WIDOCZNOŚCI - aktualne pozycje mobile/desktop, sezonowość, rankujące podstrony - 10 narzędzi (Ahrefs, Semstorm, Senuto, Clusteric, Rank Tracker, SE Ranking, Alli AI, Keyword Revealer, Ubersuggest, Google Ads)

Korzystałem z kursu on-line "Lexy" i powiem, że to dobry(a) nauczyciel(ka) Dużo przekazuje przydatnej wiedzy, odsyła na portal Seostation, żeby zgłębiać wiedzę. No, dość tej darmowej reklamy, konsultacje kosztują ho,ho, ale bez nich leżę, dlatego często odwiedzam to forum, czegoś zawsze się tu nauczysz. Jest jednak problem i tmuszę sobie jakoś z tym poradzić. Kanibalizacja, duplikacja, wyszukiwarka wewnętrzna, linkowanie - na teraz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności