Skocz do zawartości

Nowy angielski katalog PR4

chrisxx

Rekomendowane odpowiedzi

tak się zastanawiam na czym polega ta jego angielskość. bo jeżeli tylko na tym że ma angielskie Menu i kategorie...

Myślałem że dodany do niego link do moich angielskich stron będzie choć trochę otoczyny tamtym językiem.

właściwie to po co się tworzy katalog obcojęzyczny jeżeli nie jest on przeznaczony tylko dla stron w danym języku?

aha, już sobie przypomniałem - bo link to link i jakoś trzeba robić sobie zaplecze :D

www.dobre-precle.pl - 30 dobrych, płatnych presell page - PR 0-3

Wiadomości Sportowe - Subiektywne felietony o sporcie

• 5 tygodni później...

co do polskich wpisów, chyba rzeczywiście przestanę ję akceptować

No i słusznie tylko w j.angielskim jeśli chcesz z tego coś zrobić (zarobić).

Strona z przekierowania, przebudowania? Bo same zera na podstronach...

No ale, żeby otuchy Ci dodać, wbiłem te $2 za featured link w webdirectories.

Tylko nie zaniedbuj katalogu. Trochę cierpliwości, wypieszczenia i da się żyć...

Ziomek z rodzinki PHPLD.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Coś kolego źle Ci działają wartości Pageranku. Dla mojej featured strony: n/a ...

Chyba masz stary moduł do Pageranku... Rozejrzyj się po forum PLD, są do wzięcia uaktualnione kody tego elementu, a sam Pagerank, możesz i tak ustawić ręcznie w Adminie, więc jak już ktoś płaci, to się przyłóż, sprawdź i w razie czego skoryguj. Takie rzeczy się liczą do Twojego rachunku... :D

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Ja dla przykładu miałem problem z linkiem zwrotnym, moja strona z linkami nie była pod mod rewrite a jednak link który na niej zamieściłem nie został odnaleziony przez automat (przy mod rewrite często automaty do sprawdzania się gubią).

Wpisu więc nie dodałem a szkoda bo katalog coś ma nawet poindeksowane pod msn więc bedą z niego ludzie. :D Moja strona z linkami tez jest przyzwoita (PR3 - baaaardzo stary plik bo lat kilka) więc nie był problemem brak indeksacji pod google czy co tam ten katalog sprawdza.

Proponuje Ci potestować tę opcję, wiem z doświadczenia, że jest to moduł, która bardzo często się wykłada.

Poza tym katalog mi się podobał, zwłaszcza nie przepakowana kategoriami struktura.

Prawdziwy inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności