Skocz do zawartości

wiek domeny

jamesisko

Rekomendowane odpowiedzi

NA zgredzie był katalog, poltora roku pracy i wisi w topach ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Prawie 1mln backlinków, robi wrażenie :D Pamiętam czasy pare lat temu, jak trochę interesowałem się pozycjonowaniem, że ogólnie przyjęte było aby linkować stronę delikatnie, po 20 linków dziennie. To Twoja domena Zgred musiałaby mieć ze 100 lat :D

9 godzin temu, zgred napisał:

NA zgredzie był katalog, poltora roku pracy i wisi w topach ;)

Też mam jedną fajną domenę po katalogu, przerobiona na serwis contentowy, ruch rośnie i ogółem wszystko spoko. Mam nawet link z pio jako do katalogu :D 

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

40 minut temu, Jaro1221 napisał:

A jak domena łapała karę to robiło się przekierowania, hulaj dusza piekła nie ma :D

Yyyyy... co? POmyliłeś się z tym stwierdzeniem i to zdrowo.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności