Skocz do zawartości

Odzyskanie strony z webarchive czy jest mozliwe?

wronek

Rekomendowane odpowiedzi

Zaufaliśmy nie właściwej osobie i oto strony nie ma. w pełni funkcjonalna wersja jest nadal na webarchive https://web.archive.org/web/20190123110738/https://medfron.pl/

czy da sie to jakos odzyskac? same teksty i zdjecia juz stad wyciągnalem, ale może da sie calosc?

Teraz, wronek napisał:

ale może da sie calosc?

CO masz na mysli Pisząc całość ? Jeśli KOD HTML to patrz w źródle strony podglądu w WA.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 1 rok później...
W dniu 18.01.2020 o 12:07, s_matysik napisał:

@wronek Są nawet online softy pobierające całe działające strony z archive, poszukaj.

Możesz podać softy, bo nic sensownego nie znalazłem oprócz waybackdownloader.com/pricing - czy ktoś z tego korzystał? Maxpan podesłał stronę RU, ale przez cyrlicę nie przejdę nawet z translatorem

Strona nie jest bardzo rozbudowana, a przez dodatki / wtyczki oryginalnie zainstalowane to tylko nabije się wiele godzin na odzyskiwanie /dopasowanie etc. Być może są jakieś szybkie sposoby wyciągania .CSS .JS i innych plików... wg mnie najlepiej postawić na szybko stronę i uzupełnić ją poprzednią treścią. Wyjdzie szybciej wg mnie i pewniejsze, że będzie strona uzbrojona w aktualne dodatki.

- instalacje budowlane - serwis o instalacjach budowlanych

- engineering design london - projekty HVAC

- mechanical engineering design - projekty budowlane

W dniu 26.01.2021 o 14:59, Mazzur napisał:

Migrowałeś to poprzez Wordpress, korzystałeś z ich minni CMS czy samodzielnie instalowałeś na FTP?

Sorry że dopiero teraz odpisuję, nie zauważyłem wcześniej.

Ja potrzebowałem tylko odzyskać wszystkie teksty i grafiki, bo strona i tak była stawiana nowa, dlatego nie odpowiem Ci niestety, ale z tego co pamiętam tam jest mnóstwo różnych opcji przy pobieraniu strony, spróbuj się pobawić tymi opcjami.

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności