Skocz do zawartości

Hmm? Jeszcze lepszy mastaha?

Maciej

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Coś mnie dziwi skok pseudoserwisu walentynki . prezenty . pl na pierwsze miejsce pod Walentynki w Google. Niby dlaczego?

1. Nie ma zaindeksowanych linków,

2. Treść ogranicza się do jednego wiersza,

3. Ma słabsze title i budowe,

A mimo to jest 1 a ja 2 ;-), dlaczego? Może macie jakieś propozycje?

Ay, caramba!

Uwierz mi ta strona ma mnóstwo linków to strona jednego z Naszych speców z forum :( a o linki on dba jak nikt inny :hello:

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Tak, wlasnie widzę na MSN - on ma ponad 4 tys. a ja ponad 6 tys. ...

Tak wlasciwie to po co mu to? Nie da zarobić prostym ludzom :mrgreen: ?

P.S.

Tak po części to rozumiem spadek, bo od kilku dni zmieniłem troche anchor na rzecz innych słów ;-)

Ay, caramba!

Tak, wlasnie widzę na MSN - on ma ponad 4 tys. a ja ponad 6 tys. ... 

Tak wlasciwie to po co mu to? Nie da zarobić prostym ludzom :mrgreen: ? 

P.S.

Tak po części to rozumiem spadek, bo od kilku dni zmieniłem troche anchor na rzecz innych słów ;-)

Moze chce sprzedać domenę najlepiej zapytać osobiście.

Niezbadane są wyroki.... :hello:

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Graffitowy spec jest na forum 8) :hello:

he he Menek LOL :hello:

nosił wilk razy kilka, poniesli i wilka :(

a ja Ci powiem, że moje walentynki spadły na łeb na szyje na bodajże 12, a na stare 5 miejsce wskoczyły ogrody ?!? zabawne, bo walentynki promuje na słowo walentynki, a ogrody już nie :(

poza tym zaczynam pozycjonowac na inne wyrażenie bo wg. moich statsów ludzie wpisuje jednak więcej razy coś innego niz same walentynki, nawet w walentynki :D odkurzyłem swoje statsy z przed roku :D

ah, dodam jeszcze: Menek czym sie przejmujesz, pozycja to nie wszystko, liczy sie jeszcze :) kontent. Przecież każdy user który kliknie w ten adres zaraz ucieknie bo tam nic nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności