Skocz do zawartości

Ta strona zarabia dzieki Adsense :)

AQQry

Rekomendowane odpowiedzi

No ja pisałem o swoim tekście który nakłania do klikania a to już zabronione zdaje się.

Nie tylko zabronione regulaminem ale i dwuznaczne moralnie, bo to w gruncie rzeczy kradzież.

Witamy Państwa,

Dziękujemy za wiadomość.

W odpowiedzi na Państwa pytanie pragniemy Państwa poinformować, iż nie ma żadnych przeciwwskazań co do tego by umieszczać przyciski skierowań obok reklam Google.

W przypadku dodatkowych pytań sugerujemy, aby odwiedzili Państwo naszą stronę Wsparcia programu AdSense https://www.google.com/adsense_help . Jeśli nie znajdziecie Państwo na niej odpowiedzi na Państwa pytanie, prosimy odpowiedzieć na tę wiadomość.

Z poważaniem,

Andrzej

Zespół Google AdSense

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

ja mam na jednej ze stron "Ta strona zarabia dzięki Google Adsense", ale nie mam na niej reklam. Reklamy są na innych stronach. No i teraz w sumie jest pewne przekłamanie - ta strona na której jest ten tekst nie zarabia dzięki google adsense :D

W sumie link polecający Adsense jest tylko na wypadek gdyby ktoś ze znajomych chciał się zarejestrować, bo 'przypadkowy' odwiedzający nawet jeśli bedzie chciał sie zarejestrować w adsense to usunie refa, albo wejdzie samodzielnie na adsense, żebym przypadkiem na nim nie zarobił - taka mentalność :|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności