Skocz do zawartości

Dlaczego spada site?

todo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeśli w związku z wyindeksowywaniem qlwebów itp. będą wylatywały w dalszym ciągu całkiem niewinne (niepozycjonowane) strony o unikalnej treści a do tego rozejdzie się że korzystając z niektórych narzędzi G. internauta jest narażony na inwigilację to spadek popularności G. jest bardzo prawdopodobny.

Nigdy nie złożyłem kompa. Nigdy nie napisałem ani linijki kodu w C,C++, Pascalu, Visual Basicu...Nigdy nie zrobiłem poprawnej stronki w HTMLu.
Pomimo tego mam dobre samopoczucie i jestem z siebie dumny ;) Tylko tutaj tak tanio papier ksero

Topic to "dlaczego spada site" a nie "ile mam zaideksowanych podstron" :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

...a do tego rozejdzie się że korzystając z niektórych narzędzi G. internauta jest narażony na inwigilację to spadek popularności G. jest bardzo prawdopodobny...

malo tego przeciez google normalnie i zwyczajnie ZMUSZA nawet zwyklych wlascicieli witryn do zarejestrowania sie do swojego webmastera

sposob jest prosty wystarczy pod byle pretekstem wyindexowac klientowi strone i wyslac super orzezwiajacego maila z Google Search Quality Team

wiadomo jak sie nie zarejestrujesz i nie potwierdzisz witryny to nie wyslesz zgloszenia o "przywrocenie"

znam 3 przypadki takiego dzialania na CZYSTYCH niedotykanych przez seo-nistow strony gdzie ukrytym textem byly np komentarze w htmlu

trzeba zaznaczyc ze w tym przypadku byly to firmy ktore "moglyby" bez trudu przeciez wykupic reklame :P

ich frazy tematyczne idealnie pasowaly do wzorca biznesowego adsa

podsumowujac jest to patent z gatunku prostych, jak do niedawna nagminne puszczanie sygnalow z komorki na komorke przez operatorow celem oddzwonienia

czyli "mozesz ale wcale nie musisz " :wow:

Dziś google zaczeło oddawać site ;)

Moge stwierdzić to na podstawie 3 katalogów 2x qlweb 1 x dir-elite .

1 qlweb wyleciał z indexu jakies 2 miesiące temu i dir elite 2 tygodnie temu , dziś wruciły oba z wynikami ok 1700 stron zaindexowanych , dotego w trzecim katalogu spadało ostatnio drastycznie site do ok 100 a dzis wraca z wynikiem 1800 i rosnie :P

Więc coś się ruszyło w dobra strone . Miejmy nadzieje że googlarka się przebudziła .

Pozdrawiam

malo tego przeciez google normalnie i zwyczajnie ZMUSZA nawet zwyklych wlascicieli witryn do zarejestrowania sie do swojego webmastera

Ciebie ktoś zmusza ?? bo mnie jakoś jeszcze nigdy nie :P

sposob jest prosty wystarczy pod byle pretekstem wyindexowac klientowi strone i wyslac super orzezwiajacego maila z Google Search Quality Team

polecam takie sposoby..... możesz jeszcze polecić coś jeszcze ? :)

znam 3 przypadki takiego dzialania na CZYSTYCH niedotykanych przez seo-nistow strony gdzie ukrytym textem byly np komentarze w htmlu

Czystych ?? no jak dla Ciebie to były czyste, to strach się bać jak je byś lekko "przybrudził" ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

widze beerbant ze dla ciebie poza swiatkiem pozyconowania niewiele istnieje w rzeczywistosci

wiec nie bede nawet ci tlumaczyl co to jest ta rzeczywistosc i jak wygladaja strony niektorych firm robione przez kuzynow brata ciotki ;)

sposobow nie musisz polecac - zreszta to nie twoje sposoby

google wie co robi i ma to doskonale opanowane (moze nie dotyczy to stron twoich klientow - nie ten target biznesowy)

jak bedziesz pozycjonowal jakas strone mocnej np gieldowej spolki to zobaczysz (moze) wtedy jakie podchody sa wykonywane zeby klienta przekonac do siebie

jak dla mnie strony generowane w roznych frontpageach czy innych wynalazkach zawieraja komentarze

a dla innych - jak dla ciebie - smieci

na szczescie nie "brudze" innych stron - nie musze

@ zreszta bez podjazdow, na twoich stronach tez zauwazylem troche "przybrudzen" w postaci dziwnych komentarzy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności