Skocz do zawartości

Budowa podstron

agent70

Rekomendowane odpowiedzi

Tak wiem powinienem wyszukiwarki użyć i poczytać forum, przepraszam w tej sprawie robiłem to już od jakiegoś czasu, po naganie od innych użytkowników że tego nie robie :)

Proszę więc tylko o pomoc po jakich słowach mam szukać postu w którym w miarę prostym językiem jest opisane jak zbudować podstrony. Dokładnie chodzi mi informacje dotyczące

Jak lepiej wykonać tag title podstrony. Np dla strony o kwiatkach title strony głównej to "kwiatki" a dla podstrony z orchideą:

"kwiatki - orchidea" czy "orchidea - kwiatki" czy może sama orchidea, albo może jeszcze jakoś inaczej.

A co z pozostałymi tagami zostawić te same co dla strony głównej czy pozmieniać w zależności od

zawartości, a może dodać tylko troche więcej w zalezności od podstrony

Proszę o przychylne odpowiedzi a po dwóch dniach jeżeli któryś z moderatorów ma życzenie to proszę ten post usunąć

nasze strony internetowe tworzymy z pasją

rewelacyjna optima

każdą podstronę traktuj tak jakby była oddzielną stroną do pozycjonowania (chyba, że świadomie chcesz inaczej)

Chodzi mi o to aby cały serwis był zbudowany jak najbardziej optymalnie jeżeli chodzi o frazę główną na którą "pozycjonuje" a dodatkowo podstrony dawały rezultaty na niszowych frazach.

// 13.19 - google padło :)

// już powstało ;)

Co oznacza, że padło. Kurcze przegapiłem to przez te papierosy no.

nasze strony internetowe tworzymy z pasją

rewelacyjna optima

przepraszam, nie doczytałem :]

co do title to 'orchodea - kwiatki' ja bym dał,

ale więcej osiągniesz odpowiednio linkując wewnętrznie (z anchorami),

nie wiem jaką masz tematykę, ile podstron, ale jeżeli dużo to ja bym robił tak, aby każdą podstronę optymalizować na oddzielną stronę do pozycjonowania, i zbierać dodatkowych ruch przez to,

jeżeli interesuje Ciebie tylko pozycja głównej strony na główną frazę to na każdej podstronie wstaw po prostu link z anchorem 'kwiatki' do strony głównej i linkuj, linkuj, linkuj do strony głównej z zewnątrz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności