Skocz do zawartości

Narzędzia do sprawdzania miejsca w wyszukiwarkach

MonikaCz

Rekomendowane odpowiedzi

Czy są jakieś narzedzia, maszynki do sprawdzania pozycji w następujacych wyszukiwarkach: google, onet, wp, interia ( rózni sie od google.pl ), szukacz, yahoo.com, google.com, msn.com, lycos.com, alexa.com . Od rana sprawdzam recznie mam już dość i podejrzewam, że moze być jakas maszynka, a ja poprostu o tym nie wiem ;)

Sprawdzałam google dance, ale jak mam tak znależć stronę, której szukam ? !!!

Stawiam dopiero pierwsze kroki, prawie nic jeszcze nie umiem.

Jeszcze jedno pytanie czy są jakieś kursy pozycjonowania, gdzie sie tego można nauczyć, od kogo ?

Zostałam postawiona przed faktem dokonanym, że nalezy to do moich obowiazków ;) , a na moją odpowiedż, że sie na tym nie znam, że umiem zgłaszać w wyszukiwarkach, w katalogach, znam sie na adwordsach i na tym kończy się moja wiedza - usłyszałam, że jestem zdolna i inteligentna i że sie nauczę - zaczynam wątpić w swoja inteligencje - pozycjonowanie, sprawdzanie pozycji mnie przerasta :)

Jeszcze jedno pytanie czy są jakieś kursy pozycjonowania, gdzie sie tego można nauczyć, od kogo ?

Obawiam się, że najlepszym kursem jest to forum (raptem 226 tys. postów), ale sukces kryje się w jednym, słynnym już tu powiedzeniu: "linki, linki i jeszcze raz linki". A jakie linki i skąd je brać to już musisz sobie sama znaleźć.

Program partnerski na Twoje katalogi i precle! Nawet 20% prowizji!

MonikaCz: szef powinien cie w takim razie odpowiednio zmotywowac skoro wymaga takich rzeczy.

!!!

Musze mu to pokazać - maja mnie motywować prowizje z wyników ( a narazie jest różnie )

Forum czytam, czytam (raptem 226 tys. postów), więc niedługo przeczytam wszystkie :pisze:

Całymi dniami "linki, linki i jeszcze raz linki". :D

mkr - dziękuję ślicznie (seo.net.pl)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności