Skocz do zawartości

adkontekst i onetkontekst jednoczesnie

missy

Rekomendowane odpowiedzi

Tu nas trochę Smirnof obrażasz, Wydawców z resztą też.

Adkontekst rośnie nieustannie w siłę pod każdym względem, również pod wzgledem liczby Wydawców. A Ci są różni: mamy zarówno Partnerów opiniotwórczych, jak i mniejszych, niszowych. Reklamodawcy Adk posiadają narzędzie umożliwiające im wybór serwisów, na których chcą wyświetlać swoje Boksy. Jeżeli nie życzą sobie emitować Boksów na konkretnych serwisach, po prostu nie będą tego robili.

Jesteśmy generalnie otwarci na każdego wydawcę, oczywiście pod koronnym warunkiem: nie łamie prawa.

Pozdrawiam

optymalizuj.adkontekst.pl - tu znajdziecie ciekawe porady i case studies dot. Adkontekst i ContentStream

Jesteśmy generalnie otwarci na każdego wydawcę, oczywiście pod koronnym warunkiem: nie łamie prawa.
To wszystko relatywne.

Np. Allegro.pl kilka lat łamiał prawa, bo nie było dane firmy na strony - NA PEWNO akceptowaliście ich ;)

Proszę nie taki ogólników, bo często chodzi o INTERPRETACJE a nie absoluty.

PS: Czy możesz zagwarantować, że nie ma strony w adkontekscie, ktory oferują płatnie usługi i nie mają imie, nazwisko, adres, nip na stronie?

Tu nas trochę Smirnof obrażasz, Wydawców z resztą też.

Adkontekst rośnie nieustannie w siłę pod każdym względem, również pod wzgledem liczby Wydawców. A Ci są różni: mamy zarówno Partnerów opiniotwórczych, jak i mniejszych, niszowych. Reklamodawcy Adk posiadają narzędzie umożliwiające im wybór serwisów, na których chcą wyświetlać swoje Boksy. Jeżeli nie życzą sobie emitować Boksów na konkretnych serwisach, po prostu nie będą tego robili.

Pozdrawiam

hmm ... ja nie obrażałem ja stwierdzałęm fakt, a mówiac o tym raczej mam powody i silne argumenty, że tak jest.

Niestety przyjmujecie strony które tylko dostarczaja ruch, i tutaj szkoda mi wydawców, nie chodzi o to że sie uwziołem na was ja tylko chce wam przez to pomóc ...

Hyh i przydała by sie aktualizacja listy waszych partnerów którzy wyświetlaja wasze adsy na stronach bo w 80% przeniesli sie na google a mimo to widnieja pod waszymi sztandarami ;]

Pzdr.

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności