Skocz do zawartości

Dziwne podstrony

warol

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam taki problem. Strona postawiona jest na wordpres ale zauważyłem że po wpisaniu np. domena /?fbclid=IwAR2Kn_...Y53LuKwO0zywJ5hgwyświetla się strona główna.

Po dodaniu paru znaków do niby podstrony dalej jest to samo. Podstronę tą odkryłem w G analitics.

Co to jest jak się tego pozbyć

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• 3 miesiące temu...
Teraz, Lewkonia napisał:

wystarczy w ustawieniach GA wyeliminowac FBCLID, tak jak podał kolega

Zbierasz do linka w stopce? Po co odkurzasz wątek w ktorym udzielono odpowiedzi?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności