Skocz do zawartości

Linki utracone

antaba

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o pomoc, co mam zrobić, kiedy z artykułów sponsorowanych znikł link - spotykam się z tym w Majesticu, takich "min" jest więcej (wykluczamy kontakt z właścicielem strony, nieopłaceniem faktury za host, domenę, zrzekaniem się linków- to zostało już zrobione) raz usunięty został cały art,  raz link. Chodzi o kasę?

14 minut temu, jimmi napisał:

Jak kontakt z właścicielem domeny odpada to nic nie robisz. po prostu  zdobywasz następne.

Strzelam że chodzi o linki z artykułów sponsorowanych z WhitePress

Tak, chodzi o nie. Kontakt z właścicielem już był, nie wiem, czy Majestic mnie coś nie "czaruje"

@antaba jesli masz wiecej tego typu artykulow i chcesz miec kontrole nad tym czy link istnieje, to sprawdz moje narzedzie: https://mateuszdudek.pl/monitor-linkow-backlinkow/

Strony sa sprawdzane codziennie, masz kilka informacji o linku (np. kiedy byl ostatnio widoczny). Soft rozwijam w wolnych chwilach (od kilku lat) za darmo do wlasnego uzytku ale jesli ktos chec korzystac - nie ma problemu, zapraszam :)

Potrzebujesz dedykowanej aplikacji internetowej? Napisz :) (PHP, MariaDB/MySQL, MongoDB, JavaScript)

Mój prywatny monitor backlinków

Najlepsze serwery Minecraft. A to kolejna lista zawierająca serwery Minecraft

3 godziny temu, MaxPan napisał:

Zrób wersje na serwer klienta, i sprzedawaj.  Zapotrzebowanie jest

Zgadza się, kilka osób pytało.

3 godziny temu, MaxPan napisał:

nie każdy chce wysyłać swoje linki na Twój serwer co jest oczywiste. 

Wiadomo, każdy broni swoich miejscówek.

Projekt traktuję jako playground z językami, frameworkami, technologiami (Symfony, React, Nodejs, Python, CI/CD). Jak widać jest kilka rzeczy, które trzeba odpalić aby to działało, a zapewnienie supportu dla każdego (na sensownym poziomie; chociażby przy uruchomieniu) byłoby trudne :) Dlatego kto chce ten wyśle linki do sprawdzenia.

Ale dzięki za sugestię :)

Potrzebujesz dedykowanej aplikacji internetowej? Napisz :) (PHP, MariaDB/MySQL, MongoDB, JavaScript)

Cytat

a zapewnienie supportu dla każdego (na sensownym poziomie; chociażby przy uruchomieniu) byłoby trudne :)

PDF + filmik instruktażowy na YT krok po kroku wystarczył by. Klient docelowo całkowitym laikiem nie jest więc chyba poradził by sobie. Oczywiście najlepiej jak by to było w PHP napisane dajesz na serwer podłączasz CRON, żeby sprawdzało i koniec. Ale jeśli nie masz czasu, rozumiem wszytko musi mieć swoje priorytety. Pozdrawiam

3 minuty temu, MaxPan napisał:

PDF + filmik instruktażowy na YT krok po kroku wystarczył by.

Nie pomyślałem o tym w ten sposób. To jest myśl ;)

Kto wie, może z czasem odpalę coś takiego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności