Skocz do zawartości

[Sprzedam] Portal mojekspert.pl

jandz87

Rekomendowane odpowiedzi

Jan Z.

jandz87@gmail.com

Przedmiotem tego tematu jest sprzedaż portalu internetowego mojekspert.pl zrzeszającego firmy z branży prawnej i finansowej. Jego zadaniem jest pozyskiwanie klientów dla firm z w.w. branż tj.:
- biur rachunkowych
- kancelarii prawnych
- doradców finansowych
- pośredników ubezpieczeniowych

Jako, że posiadam kilka innych biznesów online z uwagi na brak czasu oraz sytuację rodzinną chcę sprzedać portal aby się nie marnował i rozwijał go ktoś inny.

Kilka słów o projekcie:

Portal jest napisany w technologii PHP/Symfony2

Domena jest wykupiona wraz z certyfikatem SSL oraz serwerem u sprawdzonego providera (nie nazwa i inne linux).

Portal posiada funpage oraz kilkaset polubień.

Portal posiada również profesjonalny regulamin napisany przez specjalizującą się w prawie IT znaną kancelarię prawną.

Portal ma sprawdzony, działający model biznesowy, który został pozytywnie przyjęty przez użytkowników (płacących).

Czego mu brakuje?

Tak jak pisałem na początku, nie mam czasu się nim zajmować z uwagi na sytuację prywatną. Jedyne czego trzeba to marketingu oraz SEO.

Zapraszam do kontaktu z propozycją ceny - na pewno się dogadamy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności