Skocz do zawartości

Chyba źle zrobiłem

maki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich znawców tematyki :D przeglądając internet w poszukiwaniu firm pozycjonujących , natrafilem na taką oferte https://domenomania.pl/wyszukiwarki/ , zamówiłem u nich pakiet złoty : Pakiet ZŁOTY (1 URL w 500 000 (!) wyszukiwarek i katalogów)

Teraz zastanawiam się czy dobrze zrobiłem , tyle naczytałem się o banowaniu przez google , że jestem teraz niezle wystraszony . Czy grozi mi w tym przypadku ban na google ? i czy jest to dobra oferta ?

Pozdrawiam

Wszystko zależy od :

jak to dodawanie jest rozłożone w czasie

jakiego rodzaju są to katalogi

jaki jest anchor

i czy rzeczywiście wpis zostanie zaakceptowany

a IMO pachnie mi to adderem

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

(1 URL w 500 000 (!) wyszukiwarek i katalogów)

Adder obsługuje tylko qlweby i (chyba teoretycznie) CNCat

Qlwebów tyle nie ma

to może być jakiś inny kataloger + takie narzędzie do dodawania do wszystkich wyszukiwarek na świecie (jak ktoś nie ma co z transferem robić)

w każdym razie 120,78 zł za taką przyjemność to zdecydowanie za dużo ;p

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

generalnie takie oferty daja jedno - wizyte mnostwa dziwnych robotow i wyjedzenie transferu.

z doswiadczenia: moze do 25-50 katalogow Cie doda :-)

ban na google? jesli nie masz spamu to chyba e-tam ;-) ale jak za duzy przyrost linkow bedzie to tez niedobrze.

https://' target="_blank">

sq- Aero Plan

a IMO pachnie mi to adderem

Ja tam nie widzę w tym nic złego - sporo stronek kataloguje adderem; może jakość nie jest najlepsza, ale oszczędza dużo czasu

w każdym razie 120,78 zł za taką przyjemność to zdecydowanie za dużo ;p

Jak dla kogo - jeżeli strona będzie rzeczywiście zgłoszona do wszyskich katalogow i wyszukiwarek, jakie sa obecnie powszechnie znane, to wydaje mi się, że cena wcale nie jest za wysoka.

Jeżeli nie masz co robić, to lepiej zrób to sam, jeżeli masz co robić, to wtedy zleć to innym.

Bana od google można dostać za spam na stronie - jeżeli nie będą grzebali Ci w kodzie, to raczej nie masz się czym przejmować.

Filtr to już co innego :D

Jak dla kogo - jeżeli strona będzie rzeczywiście zgłoszona do wszyskich katalogow i wyszukiwarek, jakie sa obecnie powszechnie znane, to wydaje mi się, że cena wcale nie jest za wysoka.

Zgłoszenie do kilkunastu wyszukiwarek za 120zł uznałbym za w porządku, gdyby to Ci zgłaszający zapłacili mi tyle... za transfer :D Przy większych serwisach jak taki japończyk przejdzie to ciężko z transferem bywa.

"Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III.

Gido.pl Must.pl Kokai.pl

imho:

ban - nie

filter - tak

jesli chodzi o Addera - trzeba go umieć stosować - przy drobnych modyfikacjach można skonfigurować tak, żeby dodawał dokładnie tam, gdzie trzeba (najwyżej nie doda)

jeśli ktoś wpisze wszystkie możliwe dla siebie podkategorie i będzie dodawał tak jakby "jednym przebiegiem' tooo..

no - widać co wychodzi z takich dodawaczy :D

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności