Skocz do zawartości

Bezpłatne ankiety

racino

Rekomendowane odpowiedzi

Ładnie, przejrzyście, czytelnie.

Warto jednak wzbogacić o dodatkowe funkcjonalności:

- umieść hasło o czym jest serwis przy logo. Wyjaśnienie celu strony jest za nisko.

- w topie pozwól się zalogować czyli daj miejsce do wpisania loginu i hasła oraz linki do rejestracji i przypominacza hasła.

- czy nie dobrze byłby skatalogować ankiety tematycznie, podobnie jak katalogi stron, zdecydowanie ułatwiłoby to wyszukiwanie interesujących nas ankiet.

- wzbogać ankietki o możliwość przesłania jej do moich znajomych. Mimo, że nie jestem twórcom ankiety chciałbym aby wypełnili ją moi znajomi, daj mi taką możliwość przez jakiś panelik, nie każdy wie, że można skopiować link, będziesz miał znacznie więcej wejść.

- wprowadź komentarze do ankiety.

- ikonki przy podglądzie (edytuj, przenieś, usuń) chyba tekstowe byłyby czytelniejsze.

- "do następnego kroku" zamieniłbym na klasyczne "dalej"

- brakuje mi też przycisku "zapisz i skończ projektowanie ankiety"

małe błędy:

- link kontakt daje pomoc

- brakuje działu o "współpracy" czy możliwości reklamy w serwisie - jeśli taka jest możliwa.

- nowe ankiety nie pojawiają się na stronie głównej a może niech pojawiają się najchętniej wypełniane?

- po wypełnieniu ankiety powinno przenosić mnie do jej wyników, a teraz pokazuje mi ankietę bez możliwości oddania głosu.

Fajny pomysł, wykonanie potrzebuje delikatnych poprawek i uzupełnień. Mam nadzieję, że będziecie projekt rozwijać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności